Milyen okai lehetnek annak, ha egy illető nem akar beszélni arról, hogy mi bántja, miért nincs jó kedve?
Tudom,lehet ezer oka,de ami eszetekbe jut azt írjátok le:)
Nekem ezek jutottak az eszembe:
Családi problémák
Szerelemi,baráti problémák.
Sulis problémák..
jól írtad, ez a 3 lehet a főbb oka annak ha vki nem érzi jól magát..esetleg az egészségegével lehetnek gondok
,ha nagyon maga alatt van ,nem hiszem h érdemes próbálkoznod,lehet csak rontanál vele..
lövésed sincs mi lehet a gondja?
Fogalmam sincs.. Olyan kiszámíthatatlan. Pedig a beszélgetés elején,még vidám volt. Aztán mondtam,hogy kicsit szomorú vagyok de ez nem a világ vége. Megkérdezte miért vagyok szomorú?Mi a baj? Mondtam,hogy nem tudom,csak úgy jött. Aztán még váltottunk pár szót,és megkérdeztem milyen a kedve.. Erre ő: nem túl jó:/
Kérdetem miért? mi bántja. És akkor erre annyit mondott,hogy inkább hagyjuk..:/ aztán mondtam neki,hogy nyugodtan elmondhatja mi bántja. Vissza se írt. Lelépett fb-ről és azóta se kép se hang..
Alap,hogy türelmes vagyok.:)
Csak attól félek,hogy mi van ha velem van gondja? De nem adtam r okot.. Eléggé tud befolyásolni az ő hangulata:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!