Nekem miért nincs/nem volt lázadó korszakom?
17 éves vagyok, de egyáltalán nem lázadok meg semmi ilyesmi.Ahogy olvasom, legtöbbször ez extrém dolgok, ruhák viselésében jelenik meg a fiataloknál, de van, amikor viselkedésben is.Namost ez nálam így abszolút kimaradt, nem szeretem az extrém dolgokat, nem beszélek vissza senkinek, a tisztelete meg szoktam adni (akinek jár és megérdemli).Ha szüleim nem engednek el valahova, akkor sem kezdek el kiabálni meg vagdalózni, csak fölmegyek a szobámba és csinálok valami mást bánatomban.
Most én későnérő vagyok és majd később lesz ilyen korszakom vagy vaan akinél ez abszolút kimarad?
17/F
Én 22 éves vagyok, és én sem lázadtam, semmi ilyesmi.
Koraérett típus vagyok, mindig is komolyabb voltam a korosztályomnál. Ráadásul egy izombetegség miatt sok mindenből kimaradtam (jártam rendes iskolába évekig), így teljesen más dolgok felé fordultam alapból. És konzervatív is vagyok bizonyos szempontból. Nem iszom alkoholt, stb. Sose tetszett semmilyen tetkó, piercing, extrém hajfestés, össze-vissza öltözés.
Nálam ment a visszabeszélés, de csak a szüleimmel szemben engedtem meg. Szegények. Nem csak az ún. lázadókor előtt, hanem már korábban is. De ennyi, és akkor sem volt ez valami nagy szám, azt leszámítva, hogy nem szép dolog. Szóval nem volt sztem nehéz dolga az őseimnek.
Szóval szerintem ritkább, de előfordul, hogy valakinek nincs lázadókorszaka. Főleg, ha biztonságot adó, "normális" környezetben nő fel, ahol lát valamilyen értékeket. De ez csak privát vélemény.
És nem, nem vagyok semmilyen szektának a tagja.
ÖRÜLJ NEKI!
Olyan akarsz lenni, mint a mai fiúk? akik az olcsó kurv@kat akarják megb@szni, bunkók, drogoznak, össze-vissza csinálnak mindent..??
ÉN ÖRÜLNÉK HA EGY FIÚ NEM LENNE ILYEN MINT A MAI 21.SZÁZADI FIÚK 95%-A..
Ne szomorkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!