Nekem miért nincs/nem volt lázadó korszakom?
17 éves vagyok, de egyáltalán nem lázadok meg semmi ilyesmi.Ahogy olvasom, legtöbbször ez extrém dolgok, ruhák viselésében jelenik meg a fiataloknál, de van, amikor viselkedésben is.Namost ez nálam így abszolút kimaradt, nem szeretem az extrém dolgokat, nem beszélek vissza senkinek, a tisztelete meg szoktam adni (akinek jár és megérdemli).Ha szüleim nem engednek el valahova, akkor sem kezdek el kiabálni meg vagdalózni, csak fölmegyek a szobámba és csinálok valami mást bánatomban.
Most én későnérő vagyok és majd később lesz ilyen korszakom vagy vaan akinél ez abszolút kimarad?
17/F
Jaj ez a tetoválás dolog csöppedt megrémített, kicsit kemény fiúnak tűnsz tőle :)
21 vagyok
Őőő, én járok kocsmába azért:D
Bár diszkóban még nem voltam és nem is tervezek.
Nekem sem volt... kicsit rossz, mintha kimaradtam volna valamiből! :/
Na mindegy... :)
20f
Úgy élj, hogy jól érezd magad, ha ez megvan, akkor nincs probléma.
És amúgy is, miért kéne mindenkinek egyformának lenni?
Én sem voltam sosem extrém, de nem gondolom, hogy baj, mert nem érzem a hiányát.
Kocsa mint szórakozóhely ? és erre büzske ... pff ...
Ne te tudod, azt csináld amit szerettsz, én nem vagyok partyarc, azaz inkább kávézni, koktélozni, moziba stb. megyek inkább, perze néha egy két club-os este is becsúszik, de volt lázadó korszakom, nem ebben nyilvánult meg, és a pimasz, nagyszájú, vergődő lázadó voltam, nem vagyok rá büszke, de ez van, amúgy 5 fülbevalló(a két alap[egy jobb-egy bal oldalt a cimpában] két kő és egy karika fent) meg egy orpircing, egy köldök pircing meg 3 tetkó.
18/L
Igen, kocsmába járok.De nem úgy szoktam bemenni, hogy "na akkor hányásig" hanem beülünk pár osztálytársammal meg az egyik tanárommal, megiszok 1-2 macit, esetleg egy kevés sört és közben beszélgetünk, viccelődünk.
Nem hinném, hogy ez olyan elítélendő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!