Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nemrég meghalt egy barátnőm!...

Nemrég meghalt egy barátnőm! Képtelen vagyok feldolgozni!?

Figyelt kérdés

Néhány hete egy közlekedési balesetben elhunyt az egyik legjobb barátnőm. 26 éves volt, csak a csodának köszönhető, hogy én nem ültem mellette és a mai napig képtelen vagyok feldolgozni, hogy engem miért védett meg valaki odafentről és őt miért nem?

Egy közeli kisvárosban tartózkodtunk mindketten, amikor hívott, hogy megy hazafelé, ha gondolom elvisz. Meg is beszéltük. Az utolsó utáni pillanatban hívott fel édesanyám, hogy menjek már el vele még egy-két helyre, utána majd ő hazahoz. Így tettem.

5 percen múlt az, hogy én nem ültem mellette abban a balesetben, ahol ő azonnal szörnyet halt. Esélye sem volt reagálni, 140-nel frontálisan úgy belécsattantak, hogy szegény szerintem fel sem fogta a dolgot, mire vége lett mindennek. :'(

Folyamatosan olyanok járnak a fejemben, hogy mi lett volna, ha mellette ülök? Mi lett volna, ha csak 5 perccel később indul el? Az egyik felem veti a kereszteket két percenként, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy én élhetek, a másik énem viszont teljesen elvan keseredve, hogy én miért élhetek és ő miért nem?? Az önmarcangolás már nem vezet sehova, de annyira bánt ez az egész. Mégcsak elköszönni sem tudtam tőle, esélyem sem volt rá, hogy megóvjam, vagy hogy a kórházban egy utolsó puszit nyomjak az arcára.

Mikor lehet ezt feldolgozni? Egyáltalán hogyan lehet feldolgozni, hogy egy részeg sofőr megöl egy fiatal lányt, aki persze utána vígan folytatja életét!?

2013. márc. 22. 16:28
1 2
 11/12 anonim válasza:
Nem te vagy az,aki egy punanny massif számhoz írt? Vagy a barátnőd fiúja esetleg?
2013. márc. 23. 19:42
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla, hogy írtam volna bármilyen számhoz is. A barátnőm párja sem gondolom, hogy írt volna, de ebben nyilván nem lehetek biztos. Esetleg belinkelnéd? Kíváncsi lennék rá!
2013. márc. 23. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!