Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mivel állítólag mindenkiben...

Mivel állítólag mindenkiben van valami tehetség, honnan lehet megtudni hogy mi?

Figyelt kérdés
tehetség,emberek,

2013. márc. 15. 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:

A puding próbája az evés...

Próbálgasd magad abban, ami érdekel.

2013. márc. 15. 22:33
 2/4 anonim válasza:
Idővel rájössz. Én is rájöttem, hogy nem vagyok jó tornász és a sportokban sem jeleskedem. Nem értek a reál dolgokhoz, és a művészetek azok, amik megfognak. Ha utálod a matekot meg ilyeneket, akkor ne gondolkozz azon, hogy te leszel Einstein utódja..
2013. márc. 16. 09:08
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2013. márc. 16. 18:24
 4/4 anonim válasza:
Hát igaza van 1.-nek. Viszont annyiban változtatnék a dolgon hogy mindent próbálj ki! Újat, olyat amit szeretsz, amit eddig nem találtál szimpinek azt is bátran! Ha nem félted az önbizalmadat akkor valakit vegyél magad mellé a tehetségkereső körútra. ;) Olyan nincs hogy nem vagy jó semmiben. Mindenkiben ott van mélyen,az amit csinálnia kell. Hidd el én évekig (!) kerestem hogy miben vagyok jó. Aztán rájöttem hogy ott volt az orrom előtt. Röpi, tánc, falmászás, rajzolás (jó mondjuk az bejött), varrás, dokumentumfilm készítés közben rájöttem hogy ami a mindennapi tevékenységem volt abban vagyok jó: abban hogy mások (eddig csak osztálytársak (fiú is!)) problémáit megoldjak, hogy legyen valakijük (főleg a fiúknak) akiknek kiönthetik a lelküket anélkül hogy bárki is tudomást szerezne róla. Te is biztos megtalálod! :)))
2013. márc. 28. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!