Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mitől függ a tehetség?

Mitől függ a tehetség?

Figyelt kérdés
Mitől függ az, hogy az egyik ember tehetséges valamiben, a másik meg nem? Én a genetikára tippelnék, de a genetika az agy mely részét és miért módosítja, ha a tehetség felesleges(evolúció szempontjából, tehát, hogy (pl a rajz vagy a zenei tehetségnek) nincs köze a túléléshez)?

2012. nov. 9. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Jól tippelsz. Agy.
2012. nov. 9. 19:41
 2/3 anonim ***** válasza:

tipp

egyik nap reggel írtam meg a házit egy számot kellet beírni gondoltam majd befírkálok valamit... oda se néztem és beírtam egy 4 számot tök tippre és a 4 szám volt a helyes válasz. kérlek...

tehetséges trendi tippelő vagyok

2012. nov. 9. 22:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Adják. Úgy értem, azzal érkezünk az égi világból. Legtöbbször szeretünk olyan családba születni, ahol hasonló tehetségek vannak. És ilyenkor azt mondjuk: örököltük.
2012. nov. 9. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!