Tehetségtelen vagyok?
Figyelt kérdés
Úgy érzem, nem vagyok jó semmiben, szakkörre is szeretnék járni, de nem tudom mire, ha megkérdezik milyen különórára járok, nem tudok válaszolni, úgy érzem nincs tehetségem semmihez.2012. júl. 11. 09:46
1/3 anonim válasza:
énis ilyen gondolatokkal fekszek s kelek... segíteni nemtudok (hisz magamon se megy) csak annyit tudok mondani, hogy nem Te vagy az egyetlen aki nincs tisztában saját magával.
2/3 anonim válasza:
Nem mindenki van tisztában azzal, hogy miben lenne jó. Próbálj ki sokmindent! Minden félét, még olyat is, ami elsőre irreálisnak tűnik! És meglátod, egyszercsak megtalálod azt, amit kerestél! De úgy nem, ha félelemből inkább semmit sem választasz!
3/3 anonim válasza:
Mindenki tehetséges valamiben, és mindenkiben van valami különleges. Ne becsüld így alá magad! Szerintem meglepődnél ha tudnád h hány ember lenne a te helyedben! Szerintem ez nem a tehetségtelenségről szól, hanem egyszerűen csak nincs elég önbizalmad! Növeld az önbizalmadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!