Utálom, hogy nőnek születtem. Hogy fogadjam ezt el?
Necces, hogy 9-eske nem nő. :)
Én szeretek nő lenni, bár felénk tényleg nem mindig könnyebb a dolgunk, ezen a környéken pl. a férfiaknak valamivel könnyebb munkát találni a munkahelyek jellege miatt. De ettől eltekintve nem tudnám elképzelni, hogy férfi legyek. A férfiak közül sem nézi le általánosságban a nőket a többség, csak egy pár tuskó, de hát nők között is van egy-két díszpéldány, aki meg a férfiakat nézi le. Nem érzem magam sem előnyös, sem hátrányos helyzetűnek.
02.18 Először tanulj meg írni.
Az a baj, hogy a férfiak nem hagyják, hogy egy nő vezesse őket és jobb legyen náluk, legalábbis eddig én ezt tapasztaltam. De én se szeretem, ha irányítanak és már elegem van ezekből a hülye dominancia harcokból. Már unalmas, de nagyon. Ja és nem vagyok olyan nő, aki mindenre meghívatja magát. Remélem, következő életemben nem születek nőnek.
*higgyék
Így helyes! Szívesen! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!