Miért nem vagyok jó semmiben?
17 éves lány vagyok és annyi mindennel próbálkoztam már.
Javasolták írjak könyvet, mert jól fogalmazok, megtettem, többet is írtam majd teljes mértékben lefikázták.
Azt mondták szépen rajzolok, de csak akkor megy tényleg jól, hogyha valamit lemásolok, vagy megnézem hogy kéne nekikezdeni. Szóval ez sem én vagyok igazából. Habár ebbe menekülök ha baj van.
Semmilyen sportban nem vagyok jó. Lovagolni szeretnék de nincs rá anyagi fedezet, és amikor tanultam (2 hét) akkor is picit ott volt bennem a félsz hogy leeshetek. Tehát ez is kilőve.
Nem mondom magam annyira rossz tanulónak mert gimnáziumba járok és 4-s körüli átlagom van, de még ebben sem vagyok nagyon jó.
Továbbá nagyon erősen foglalkozom a nyelvvel és abból sem vagyok maximalista. Az sem úgy megy mint ahogyan szeretném.
Hangszeren sose játszhattam mert arra sincs anyagi fedezet, de igazából az ének tanárom kijelentette hogy kottát olvasni nem tudok, úgyhogy szintén lőttek még ennek is.
Itt a gyakon szoktam tanácsokat osztogatni, de még ha úgy gondolom hogy egészen normálisan válaszoltam azt is lepontozzák, tehát akkor ezek szerint az sem jó.
Főzés, nem tudom és igazából le sem köt. Tudom szégyen lány létemre, de anyáék azt mondták, hogy vagy tanulok vagy besegítek a házimunkába. Tanulást választottam.
Takarítani szeretek, arra meg a kemény tanulás mellett sokszor nem jut időm szóval anyáék megcsinálják helyettem...
Mit tegyek? Hogyan találjam meg önmagam?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat! :)
utolsó vagyok!:)
Tudsz küldeni írásodat, és rajzodat privi-ben?:)
De aranyosak vagytok! :)
Köszönök mindent! Írást nem tudok küldeni, mert azok inkább csak lefirkantva vannak egy-egy füzetbe, de rajzot igen. Nem sokára küldöm :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!