Nagyon érzékeny vagyok. Hogyan tudnám "megerősíteni" magam?
Én is ilyen voltam, de amit tanácsolni tudok, (nem kell megfogadnod kötelezően, mert lehet hogy nálad nem fog működni, minden ember más :) ) az, hogy próbáld a dolgokat másképp látni kicsit. Ha rájössz, hogy a többi ember mennyire érzéketlen tud lenni és hogy mennyire nem érdekli őket az egész élet akkor megváltozol. Most gondolom (velem igy volt ) kis dolgoknak is tudsz örülni, meglátsz olyasmiket amiket más nem és mindez nagyon szép, ettől különleges vagy! De,... az ember ebben a világban a különlegességével semmit sem ér el(vannak kivételek). Én azért lettem keményebb, mert olyan baráti közösségbe kerültem, ami megkövetelte hogy isznyú erősnek mutasd magad. Valahogyan meg kell forditanod -kicsit, és ne ess túlzásba - a gondolatmeneted. Előbb kell hozni a dolgok rossz oldalát és nem mindenben a csodát látni. Ha "forditva" nézel pl egy virágra nem a természet szépségét látod benne, hanem egy ingyenélő kis dögöt amit öntözöl, szeretsz és nem kapsz érte semmit.
Igyekeztem hasznos lenni , remélem tudtam segiteni :)
Ilyen világot élni....hogy már az is rossznak számít, ha valaki rátud csodálkozni a világra, és nem olyan mint a többi citromba harapott...már bocsánat.
Lehet, hogy nem vagy szuperérzékeny, de van egy ilyen könyv, hátha segít, találsz benne hasznosat. A cím ez, Szuperérzékeny vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!