Többet vársz az élettől?
Igen. Többet vártam. Azt hittem, jobb gyermekkorom lesz. Elváltak a szüleim, a sok hercehurca, hamis barátok, sosem éreztem teljesnek magam. Most meg szerelmes lettem. No comment.
14/L
A világ sok szegmensében nagyon furcsa irányt vett, az tuti. Amiben többet várnék az élettől, az abban gyökerezik, hogy a kézzel nem fogható értékek lassan totálisan háttérbe szorulnak, majdnem mindenki a pénz görcsös hajszolásával van elfoglalva, és csodálkozik, hogy tiszta depi, meg tele van testi nyavalyákkal. Aztán a görcsösen összekuporgatott pénzt gyógykezelésekre meg bogyókra költi. WTF? A felszínesség és az előítéletek virágkorát éljük, és ez egyáltalán nem tetszik, szerintem a mai felfogásnak nincs túl sok köze a normális élethez.
A magam részéről kétlem, hogy létezne reinkarnáció, vagy ha van is, én nem akarok ebbe a kialakult helyzetbe belenyugodni, inkább megteszek a pozitív változás érdekében mindent, amit lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!