Úgy érzem én nem kaptam semmit az élettől. Miért van ez? Mit tudok tenni?
Ha körbenézek az ismerőseim között, azt látom, hogy rajtam kívül mindenki kapott valamit az élettől pl.:
- kedves-megértő-érzelmes család
- jó anyagi háttér (kényelmes otthon stb.)
- különlegesen szép külső (arc/test)
- szerelem
- sok szuper barát
- kicsattanó egészség
- hatalmas szerencse (úgy általában az életben)
- szuper emberi természet
Én ezek közül semmit nem kaptam, és hiába veszem számba a dolgaimat.. semmit nem találok. :((
21/L
Valamit biztos kifelejtettél.
Jól tanulsz?
pár dolgot nem befolyásolhatunk ,de nagyon sok itt felsorolt dologért te, vagy mi vagyunk a felelősek.
Tegyél érte ,és lépésről lépésre építsd föl az életed ,ne hibáztass mást ,ne legyél irigy ,maximum csak motivált más sikerétől.Nézd meg hogy csinálja ,csináld úgy te is :)
változtass.
Egyszer bosszankodtam, hogy nincs új cipőm.
Aztán találkoztam valakivel, akinek nem volt lába.
Ne haragudj, de ez csak hiszti. Olyan nincs, hogy semmi jó dolog nem történik veled, egész egyszerűen arról van szó, hogy adottnak tekintesz dolgokat, amikért akár hálás is lehetnél.
Ebbe a hibába mindannyian beleesünk, én pl. akkor jöttem rá erre, amikor valami - utólag azt mondom "kis" - problémán szomorkodtam, majd megtudtam, hogy az unokatestvérem apukájánál rákot diagnosztizáltak. Hirtelen belegondoltam, hogy milyen szerencsések is vagyunk, hogy nálunk mindenki egészséges (kopp-kopp)!
Azóta már nem is emlékszem, hogy akkor épp miért voltam szomorú, pedig pár napja volt ez az egész, de a felismerés, hogy milyen szerencsések vagyunk, és a sajnálat, amit az unokatestvéremék egész családja iránt érzek, azonnal kitörölt minden ilyesmit a fejemből...
tegnapelőtt 20:24
ez a legnagyobb hülyeség amit olvastam!
Kérdező:
Nézd azt amit kaptál
van 2 kezed, van két lában, tudsz beszélni és írni, elvégeztél 1-2 iskolát tudsz melózni. Valakinek ennyi se jut, rosszabb esetben még a wc-re se tud kimászni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!