Olyan lehetőséget kaptam az élettől ami keveseknek adatik meg mégse tudok vele élni?
Nem tudok küzdeni ,igazán megrettenek ha kicsit is közel kerülök a gyerekkori álmaimhoz. Tanulni és magamért bármit fejlődni rendszeresen képtelen vagyok. Pedig ..
Azt ne írjátok h pszichológus v ilyesmi mert ez tök más .. és próbáltam ,ezen nem segít.
Van olyan akit saját élete nem motivál csak abban látja a visszaigazolást ha szeretik ? Hogy tudok elszámolni a lelkiismeretemmel és azzal h évek mennek el a lehetőségem még adott, és mégsem vagyok képes eredményesen cselekedni?
Köszönöm a válaszokat!
Majd, ha 60 éves leszel, akkor ráfogsz döbbenni, hogy milyen "hülye" is voltál, hogy anno nem éltél a lehetőségekkel.
De lehet, hogy nem is kell olyan sok év. Te életed, te dolgod.
Erre szokták azt mondani, hogy: "Mindenki magának tanul!"
Az élet a legjobb tanító mester. Ha hagyod elúszni az álmaid, akkor nem is akartad őket igazán.
De amúgy én a helyedben kezdeném egy egyszerű és elérhető céllal. Azt ha azt elértem akkor menni tovább. Kicsi től a nagy felé-
Majd a halálos ágyadon leírhatatlanul meg fogod bánni hogy nem küzdöttél. De akkor már késő lesz.
Amúgy szerintem mindenki képes lenne küzdeni, mindenkiben ott van az erő, csak vannak akik 1. vagy nem akarnak küzdeni csak sajnáltatni magukat hogy de sz@r nekik mert azt könnyebb 2. vagy eleve nem a saját céljaikat akarják megvalósítani hanem pl. anyuciét meg apuciét, így nem is olyan motiváltak
A lehetőség : realtive sok szabadidő és olyan anyagi lehetőség ami bár korlátozott -de ha igazán hinnék az álmomban befektetném azt a félretett összeget,nem kímélve magamat akkor megtérülhetne.DE ha bármikor is feladom mint ahogy tettem már 1000x akkor csak ablakon kidobott pénz. Az önbizalom csorbulásról nem is beszélve.Maga a lehetőség viszont már nem sokáig lesz így . És az is zavar hogy a lemaradásom meg (ha jól is palástolom) ott van ..és az élet minden terültén leginkább tudásban . Néha azt se tudom hova kapjak..
Az h mi az álmom nem szeretném leírni nehogy rám ismerjen itt valaki ,legyen elég csak annyi h valóban tehetséges embernek tartanak.
nagyonál talánosan fogalmazol, de értem.. pedig, ha így felmerült már benned ez a lelkiismereti kérdés, a kapott tálentumokkal, helyzeteddel, akkor el kell indulni..
"De aki egyszer egy vad hajnalon arra ébred,
hogy minden összeomlott s elindul mint kisértet,
kis holmiját elhagyja s jóformán meztelen,
annak szép, könnyüléptű szivében megterem
az érett és tünődő kevésszavú alázat,
az másról szól, ha lázad, nem önnön érdekéről,
az már egy messzefénylő szabad jövő felé tör."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!