Miért? Miért ezt kaptam az élettől?
Szerintem írígy hogy jól éreznéd magad. Felnőtt ember vagy és nem enged. Nálunk sose volt ilyen. Fogtam és mentem. nem hogy felnőtt koromba előtte is
2009. okt. 9. 16:11
Igaza van.17 évesen még nem kell bulizni,mégha ma ez is a divat.
2009. okt. 9. 16:11
Az elsőhöz: nem vagy még feln őtt,és amíg anyád tartle,addig joga van dönteni arról,hogy hova mehetsz.Ha at én lán yom lenneél,és endedélyem nélkül elmennél valahova,többet nem adnék neked csak annyi ételt,hogy éhen nehalj.Takaríthatnál,moshadnál magadra és mehetnél dolgozni,hogy eltartsd magad.A szülő nem egy fejős tehétn.EDzt jó lenne,ha a fiatalok tudomásul vennék!
2009. okt. 9. 16:14
4/26 A kérdező kommentje:
Tegyük hozzá, nem járok bulizni miota párkapcsolatban élek, amugy sem vagyok bulizos, nem érdekel az ilyen. De 1 évben egyszer most kiakarok menni szülinapra, és akkor sem lehet?Szégyen igy kimenni. Sehova nem járok. És tudja hogy nem vagyok az aki megissza, nem dohányzom se semmi. Nem tetszik ez az élet, csak a párom tartja a lelket bennem. Nekem ez nagyon rosszul esik anyum részéről.
Hűha, te aztán megkaptad az élettől! Nem semmi, mennyit kell szenvedned! Hogy bírod?!
Azok a lúzerek akik csak dolgoznak minden nap 6-20-ig, akik máról holnapra élnek, akiknek minden fillért be kell osztani, csak amatőrök hozzád képest a problémák terén!
2009. okt. 9. 16:15
6/26 A kérdező kommentje:
16:15-ös. Nem kértem, hogy elolvasd, ha kritizálni tudsz. Miért is van ez az oldal?? Talán hogy kérdezzenek meg ilyesmi.Na de mindegy...
Nem tudom megérteni ezeket a szűlőket,de komolyan 18 leszek és oda megyek ahova akarok meg amikor kedvem tartja,persze mindezt azért mert megbíznak bennem a szüleim. Beszélj anyuddal,hogy neked ez így nem jó.
2009. okt. 9. 16:17
Miről beszéltek nem felnőtt???
Én 17 évesen már pesten dolgoztam. Érdekes én felnőtt voltam de a mai 17 évesek még nem mehetnek el otthonról? Anyám engem 18 évesen szült. Miről beszélünk hogy nem felnőtt könyörgöm.
2009. okt. 9. 16:24
Ja és 17 évesen még nem kell bulizni járni??? Jézusom. Mikor kell majd amikor családja lesz??
2009. okt. 9. 16:26
Én 19 vagyok és mégis megtudom érteni ezeket a szülőket. És nem pontoznám le azokat akik "kritizáltak". Igazuk van...és nekem is az a véleményem, hogy míg a szüleid házában laksz, az ő kajájukat eszed és az ő pénzüket költöd, addig ők parancsolnak/döntenek....ez szerintem tök alap dolog...örülj hogy egyáltalán elenged...van akinek még ez sem "adatik meg".
És annak is őrülhetsz hogy ilyen szülőd van. Vannak gyerekek akikre sz#rnak a szülei és arra is hogy mikor megy haza. Nem hiszem hogy ilyent szeretnél...vagy ha igen, hát akkor csak testileg vagy 17, agyilag nem....
na aztán le lehet pontozni :D
2009. okt. 9. 16:28
Kapcsolódó kérdések: