Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért? Miért ezt kaptam az...

Miért? Miért ezt kaptam az élettől?

Figyelt kérdés
El vagyok keseredve. Anyám nem akar kiengedni csak 21:00 ig, miközbe a legjobb bartánőm 18as szülinapja van ma. Lassan 18 éves vagyok és anyám nem enged ki csak 9ig?? :(( Főleg ugy, hogy itt lesz a faluba pár lépésre. Már a kedvem is elment. mindig ezt csinálja.
2009. okt. 9. 16:06
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
68%
Látom lepontoztátok a 16:15-öst, de hiába nem tetszik, igaza van! Őszintén azt kívánom hogy ez legyen a legnagyobb csapás amit az élet rád mér! Teljesen normális hogy a szüleid féltenek még 17 évesen, örülj neki hogy törődnek veled, van akit le se szarnak.
2009. okt. 9. 16:38
 12/26 A kérdező kommentje:
Kedves utolsok! Én nem is akarom, hogy ne szoljanak bele, hogy mi is van, sőt. De 1 évben egyszer legalább 10 vagy 11ig igazán ki engedhetne. Ugy sem akartam éjfélig lenni, de legalább 10. Vagy ezt is rossz szemmel nézitek?? Mert meg is értem értem őket, de viszont egyszer engedhetne még 1 orát.. vagy nem? Sokat várok el??
2009. okt. 9. 16:44
 13/26 A kérdező kommentje:
Igen, és örülök, hogy törődnek velem, de azért ennyire nem kell tulzásba vinniük. Látom milyenek, akikkel nem törődnek, de tudják hogy nem csinálok hülyeséget.
2009. okt. 9. 16:47
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Azt írod, h párkapcsolatban élsz, tehát azt megengedik.

Beszélj velük, h elmész, de később akarsz hazajönni. Ha engedik h barátod legyen, akkor biztos nem olyan merevek, meg lehet velük beszélni. Mondd nekik, h viszed a telefonod, alig pár percre leszel, és akár érted is mehetek éjfélkor például. Nekem még egész pici a fiam, alig múlt egy éves, de már most féltem, h mi lesz vele. Engem is féltettek, én sem értettem, és majd te is rájössz:)

2009. okt. 9. 16:51
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

16:28-as vagyok, aki szépen le lett pontozva :D

Vajon ezt nem kellene vele megbeszélni? Eléállsz szépen aztán megmondod neki hogy mit akarsz...Nem hiszem hogy olyan nagy vitába torkollana a beszélgetés. De ha vita lenne akkor meg lehet érvelni....csak könyörgöm ne azt hogy "De az x y is 10-ig maradhat"- ezt el kell felejteni. Őszintén, ez olyan gyerekes :D

És én nem megvetem a bulizást vagy valami, csak azért írtam úgy a válaszomat ahogy, mert felhúztál ezzel a kérdéssel....''Miért ezt kaptam az élettől?'' - mint aki a világ terhét cipeli a hátán... :D

2009. okt. 9. 16:54
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nyavalygás helyett ("miért kaptam ezt az élettől" - komolyan, azt hittem, beteg vagy, vagy valami egyéb csapás ért!) állj a sarkadra! A szülő nem fejőstehén, írta valaki - hát nem, de az meg elég kicsinyes viselkedés, hogy csak hatalomfitogtatás végett otthontartja a majdnem 18 éves gyereket. "Míg az én kenyeremet eszed" - bla bla bla - a gyereknek már nincs is joga jól érezni magát, csak mert enni kap? Igenis ebben az irigység is munkál - "nekem szar votl fiatal koromban, nehogymár neki jó legyen"

Tanulmányi eredményed milyen?

Segítesz otthon?

Ha mindkét dolog rendben van, akkor bizony megérdemled a kikapcsolódást.

A barátnőd anyukája nem tud átmenni és "elkérni" anyukádtól, megígérve, hogy nem történik náluk semmi bajod, stb. stb.? Anno minket szívesebben elengedtek, ha az anyukák "összebeszéltek".

Ha ez sem működik, hát fogod magad és átmégy. (Reméljük, anyukád nem csinál cirkuszt és nem meg yutánad, mert az ciki lenne...) Lehet, kapsz üvöltözést vagy 1-2 pofont, de legalább jól érezted magad.

2009. okt. 9. 17:14
 17/26 A kérdező kommentje:

Utolso. Az eredményeim 1es és 2es vagyok.. Nálunk igy van:) Ami náltok 5, az nálunk 1.Itthon? Rengeteget segitek, sőt magamtol csinálok itthon mindent. Én annyiszor beszéltem már anyummal, de egyszerűen nem hatnak a szavak. És igen, eljönne értem, volt rá példa, ezért nem járok én sehova. Engedi,hogy legyen kapcsolatom, de viszont mást...miért is..

Ő az a "régi modi", mert ő igy meg ugy volt nevelve,Vele ment az anyja bálba, stb... És mindig ezzel jön. És hiába magyarázom, hogy hülyeséget nem csinálok.Mondom, megértem, hogy ilyen, és nem vagyok az, aki elvárja hogy minden 7végén elengedjen valahova, mert mindent megcsinálok..ismerek ilyen embert..Mivel nem vagyok bulizos, de egyszer elmehetnék.

2009. okt. 9. 17:24
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha már buliba vagy és maradni akarsz hát bulizz. Másnap felnőttként viseld a következményeket.
2009. okt. 9. 18:35
 19/26 anonim ***** válasza:
66%
Hát én megértem a kérdezőt. Én kb.: 16 éves koromtól jártam rendszeresen bulizni a barátommal. Komolyan azért megkérdezném az ilyen szülőket, hogy ők 18 évesen mit csináltak? Otthon malmoztak, és 9-kor takarodó volt? Szerintem ezt tudni kell mikor gyereket vállalnak, hogy előbb utóbb a gyerek elszeretne járni a barátaival szórakozni.
2009. okt. 9. 21:06
 20/26 anonim ***** válasza:
40%
16:15: Te paraszt! Ahelyett, hogy kormányt okolnád a kialakult helyzetért, inkább belemarsz a saját fajtádba, aki ráadásul nem is tehet róla....
2009. okt. 10. 11:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!