Miért? Miért ezt kaptam az élettől?
17.14 vagyok. Na sikerült elmenned?
És arra mit mondasz, hogy a barátnőd anyukája menjen át hozzátok, és "kérjen el"?
Az jutott még eszembe, hogy ha vele anno az anyukája elment a bálba stb. hát akkor fog szaván anyukádat és ha lesz felétek egy jó koncert, vidd el. Akkor majd láthatja, hogy a többiek is csak emberek...
De amúgy meg az jön le az írásmódodból, hogy még mindig túlságosan meghunyászkodó vagy... Pl. innen:
"Mondom, megértem, hogy ilyen, és nem vagyok az, aki elvárja hogy minden 7végén elengedjen valahova, mert mindent megcsinálok..ismerek ilyen embert. Mivel nem vagyok bulizos, de egyszer elmehetnék." - igen! Főleg, hogy jól is tanulsz, és segítesz otthon - ha nem enged, fogd magad és menj el. Agyon nem verhet, némi ordibálást meg 1-2 pofont meg érdemes másap kibírni, ha azon múlik, hogy lehet-e fiatalságom, életem. Ne legyél már ilyen meghunyászkodó! Így később sem fogsz elérni semmit az életben! Az embernek néha igenis ki kell állnia az érdekeiért, és ez később, nagyobb dolgokban is így lesz.
1 oldal/ 2 Te bolond vagy. Miaz h ne menjen bulizni? Igen is ilyenkor kell menni!!! A bulik az ő korosztályának való... 17 évesen az ember nyugodtan mehet. még máshova is nem hogy pár házzal odébb..
milyen lenne hha legjobbarátod szülninapja van, és ottalvós lenne.. és ot laksz 2 házzal arrébb. és ott van a tübbi haver, és te 9kor benyögöd: én megyek anyu már vár
-.-"
Örülök, hogy el tudtál menni, remélem, azóta javult a helyzet.
Nekem csak az az érdekes, hogy
1. teljesen ugyanaz a véleményem egyszer 100 százalékot kapott,egy oldallal később le lett pontozva :D:D:D
2. itt valaki azt mondja, hogy 17 évesen még ne bulizzon, másik kérdésnél meg egy 20 évest oktattak ki, hogy neki már nem ezen kéne járjon az esze. Akkor mikor bulizzon az ember? Csak 19 évesen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!