Hány éves korban tanultatok meg kenyeret vágni? Anya mindig ordibál mert még mindig nem tudok normális kenyeret vágni.15/l
Szerintem még életemben nem vágtam kenyeret, mindig szeleteltet vesznek szüleim így max el kell felezni a szeletet,hogy szendvicset csináljak.
Lehet a késsel van a hiba, nekünk is van olyan ami úgy vág pékárut,hogy az vállalhatatlan :)
17/L
6 éves koromban nyertünk elektromos szeletelőt, ezzel vágtuk a felvágottat és a kenyeret is.... szerencsére pont "tehetséges" vagyok benne, úgyhogy nem okozott később sem gondot. AZért néha előfordult később is olyan, hogy igen érdekes szelet jött, de a volt munkahelyemen a reggelt úgy kezdtem, hogy egy bot élességű késsel 5-6 kg kenyeret kellett vágni, na ott megtanultam, de még mindig vannak bakik főleg ha nem magam után vágok, mert a párom balkezes és fordítva fogja a kenyeret, utána ha a fene fenét eszik sem tudom értelmesen letámasztani
26/N
Ha olyan a kenyér akkor ha varázsló lennék se tudnék normális szeletet vágni.
Kort én se tudok, mikor tanultam meg kenyeret vágni, viszonylag rendesen.
19 évesen vágtam életem első szelet kenyerét.
Otthon mindig szeletelt kenyér volt meg zsemle, kifli. Szóval otthon nem kellett vágni. Elkerültem kollégiumba, kifli, zsemle, szeletelt kenyeret vettem. Összekerültem a párommal aztán az anyja és képbe jött, aki egyenesen ki volt akadva, hogy nem tudok kenyeret vágni és hogy majd ő megtanít. Ez remek... amúgy sem kedvelem a nőt, a késsel is voltak apróbb kalandjaim fiatalabb koromba, azóta félek is tőle rendesen... szóval rettentően jó párosítás volt az egész. Majdnem elsírtam magam, de levágtam az egy szelet sz*r kenyeret.
Azóta talán 5x szeleteltem kenyeret. Ha egészet veszünk, a párom vágja.
De inkább szeletelt kenyér, ha már kenyeret kell venni.
Sokkal egyszerűbb...
Mennyien rácuppantak erre a kenyér témáára...xD
am. én a mai napig nem tudok egyenes szeletet vágni,és nekem is szokott szólni anyu,hogy vágjam már le rendesen azt a r*hadt kenyérszeletet..de hát mire való a hug,ha nem arra ,hogy rákend az ilyeneket?!:D am nem..
Am. szerintem még nemhalt bele senki abba,hogy 6 centi vastag kenyeret evett..
De ha anyud annyira zavarja ez a dolog..
21. századot írunk..itt máár minden lehetséges :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!