Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hány éves korban tanultatok...

Hány éves korban tanultatok meg kenyeret vágni? Anya mindig ordibál mert még mindig nem tudok normális kenyeret vágni.15/l

Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 10:18
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:

Szerintem még életemben nem vágtam kenyeret, mindig szeleteltet vesznek szüleim így max el kell felezni a szeletet,hogy szendvicset csináljak.

Lehet a késsel van a hiba, nekünk is van olyan ami úgy vág pékárut,hogy az vállalhatatlan :)

17/L

2013. febr. 27. 12:24
 32/43 anonim ***** válasza:

6 éves koromban nyertünk elektromos szeletelőt, ezzel vágtuk a felvágottat és a kenyeret is.... szerencsére pont "tehetséges" vagyok benne, úgyhogy nem okozott később sem gondot. AZért néha előfordult később is olyan, hogy igen érdekes szelet jött, de a volt munkahelyemen a reggelt úgy kezdtem, hogy egy bot élességű késsel 5-6 kg kenyeret kellett vágni, na ott megtanultam, de még mindig vannak bakik főleg ha nem magam után vágok, mert a párom balkezes és fordítva fogja a kenyeret, utána ha a fene fenét eszik sem tudom értelmesen letámasztani

26/N

2013. febr. 27. 12:28
 33/43 anonim ***** válasza:

Ha olyan a kenyér akkor ha varázsló lennék se tudnék normális szeletet vágni.

Kort én se tudok, mikor tanultam meg kenyeret vágni, viszonylag rendesen.

2013. febr. 27. 13:00
 34/43 anonim ***** válasza:
19 vagyok, még mindig nem tudok normális szeletet vágni:D de ez anyut cseppet sem zavarja, mivel tőle örököltem ezen fantasztikus képesség hiányát. szóval otthon apu vágja a kenyeret, másik itthon meg a barátom. mikor megkér, hogy dobjak már össze neki egy szendvicset a suliba, szolgálatkészen szoktam ugrani, de azért kirángatom a konyhába kenyeret vágni :D nagy ügy. éhenhalni ettől még nem fogok.
2013. febr. 27. 13:36
 35/43 anonim ***** válasza:

19 évesen vágtam életem első szelet kenyerét.

Otthon mindig szeletelt kenyér volt meg zsemle, kifli. Szóval otthon nem kellett vágni. Elkerültem kollégiumba, kifli, zsemle, szeletelt kenyeret vettem. Összekerültem a párommal aztán az anyja és képbe jött, aki egyenesen ki volt akadva, hogy nem tudok kenyeret vágni és hogy majd ő megtanít. Ez remek... amúgy sem kedvelem a nőt, a késsel is voltak apróbb kalandjaim fiatalabb koromba, azóta félek is tőle rendesen... szóval rettentően jó párosítás volt az egész. Majdnem elsírtam magam, de levágtam az egy szelet sz*r kenyeret.

Azóta talán 5x szeleteltem kenyeret. Ha egészet veszünk, a párom vágja.

De inkább szeletelt kenyér, ha már kenyeret kell venni.

Sokkal egyszerűbb...

2013. febr. 27. 13:39
 36/43 anonim ***** válasza:
Bal kezes vagyok !! nem tudok 2 egyforma szelet kenyeret vágni : A férjem mindig azon mókázik,hogy ez azért van mert a kenyérhez is másképp állok neki vágni mint 1 jobb kezes . A férjem tud szép szelet kenyeret vágni ,de azok a szeletek sem tökéletesen cm -re egyformák . Megegyeztünk ,én jól sütök főzök ő pedig az esztétikáért felel : Tőlem nem is várja el senki ,hogy a süti vagy kenyér cm re azonosra legyen darabolva ...
2013. febr. 27. 13:42
 37/43 A kérdező kommentje:
Any acsak akkor vesz szeletelt kenyeret ha nincs normális kenyér. mert a normális kenyér az olcsóbb
2013. febr. 27. 14:31
 38/43 anonim ***** válasza:

Mennyien rácuppantak erre a kenyér témáára...xD

am. én a mai napig nem tudok egyenes szeletet vágni,és nekem is szokott szólni anyu,hogy vágjam már le rendesen azt a r*hadt kenyérszeletet..de hát mire való a hug,ha nem arra ,hogy rákend az ilyeneket?!:D am nem..

Am. szerintem még nemhalt bele senki abba,hogy 6 centi vastag kenyeret evett..

De ha anyud annyira zavarja ez a dolog..

21. századot írunk..itt máár minden lehetséges :DD

[link]

2013. febr. 27. 14:36
 39/43 anonim ***** válasza:
ja igen és 17/L(utolsó válaszoló váágyok (: )
2013. febr. 27. 14:36
 40/43 anonim ***** válasza:
16/f és én is ilyen cikk-cakkosan vágok kenyeret, nem tudok bánni a késsel csak evőeszközként.
2013. febr. 27. 14:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!