Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hány éves korban tanultatok...

Hány éves korban tanultatok meg kenyeret vágni? Anya mindig ordibál mert még mindig nem tudok normális kenyeret vágni.15/l

Figyelt kérdés
2013. febr. 27. 10:18
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
12%
Basszus, teli van a bolt szeletelt kenyerekkel,miért nem vesz anyukád olyat?Az egész kenyeret én sem tudom normálisan vágni, pedig én már 30 is elmúltam!Mire levágom a szeletet, atomjaira esik, aztán marad a tányéron egy eldeformált, szép kenyérszeletre a legkisebb mértékben sem emlékeztető, ormótlan bodega, az asztalon és annak 5 méteres körzetében pedig bokáig érő morzsa hegyek.Épp ezért én csakis előre szeletelt kenyeret veszek.
2013. febr. 27. 10:54
 22/43 anonim ***** válasza:
71%
Mellesleg, ha anyukád tud normális szeletet vágni, akkor igazán megtaníthatná türelmesen neked is, hogyan kell azt csinálni, ahelyett, hogy ordibál!
2013. febr. 27. 10:58
 23/43 anonim ***** válasza:

Nagyban függ a késtől, és sajnos azt mondom, hogy nagyon sokszor bizony a kenyértől is.

Valamikor 8-9 éves koromban tanultam meg, no de akkor még azok a 2-3 kg-os cipó-kenyeret vettük-ettük. Azokon még lehetett "gyakorolni", különösen, ha már 1-2 napot megéltek.

Ne a legfrissebb kenyéren gyakorolj, a kicsit szárazabb kenyérrel könnyebben belejössz!!!

2013. febr. 27. 10:58
 24/43 anonim válasza:

Szia!

Kenyeret szelni olyan 6 évesen kezdtem el, de azóta sem tudok egyenes szeletet szelni, pedig már 22 éves vagyok. A férjem jókat szokott derülni, hogy milyen béna vagyok, de nem sikerül egyeneset vágni, bármennyire is szeretnék. Ezt úgy szoktam megoldani szendvicsgyártáskor, hogy a két ellentétes felet teszem össze, és ha kész középen elvágom, hogy ne szekáljanak minket a munkahelyen emiatt. Kitartás!

2013. febr. 27. 11:12
 25/43 anonim ***** válasza:
talán annyi idősen, mint te, de a szépen vágáshoz kell a sok gyakorlat, kis kenyér vagy nagyobb kéz, meg egy nagyon jó kés. Férjem még mindig szebben vág, mint én. Úgyhogy többnyire szeleteltet veszek. Majd menni fog, ha gyakorolsz.
2013. febr. 27. 11:15
 26/43 anonim ***** válasza:
Úgy 7 évesen. :)
2013. febr. 27. 11:27
 27/43 anonim ***** válasza:

A kés is, meg a kenyér is befolyásolja. Én sem tudok a 23 évemmel szép szelet kenyeret vágni. Mondjuk a kukoricás formakenyeret szeretem, mert abból lehet szépet, még harmadnaposan is. Tescos kenyeret frissen még el tudom vágni elfogadható módon, de másnaposan szétesik, hiába éles a kés.

Látod sokan, írják, hogy nekik sem megy igazán, szóval nem szégyen. Anyud kicsit túlreagálja a dolgot, legközelebb ha lecsesz kérd meg, hogy vezesse a kezed.

2013. febr. 27. 11:27
 28/43 anonim ***** válasza:
57%

Hát nekem nem nagyon megy ez már 30 éve, de a hullámosan vágott kenyér is pont olyan ehető.

Anyukádnak komoly problémái vannak, aminek semmi köze a kenyérhez.

2013. febr. 27. 11:44
 29/43 anonim ***** válasza:
86%
próbálkozz recés késsel, azzal fog menni. A lényeg, hogy NE nyomd rá nagyon.
2013. febr. 27. 11:45
 30/43 anonim ***** válasza:

Karácsonyra kérj egy kenyérszelőt ( [link] és meg van oldva a probléma. Én csak ezzel tudok szépen vágni, késsel meg sem próbálom :)

Jah, és anyukádnak üzenem: próbálja már meg a horvát kenyeret 1 cm vastagon leszelni ;) az olyan, mint a frissen sült kalács, még kenyérszelővel is NEHEZEN sikerül!

21/l

2013. febr. 27. 12:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!