Figyu, én 27 éves nő létemre képtelen vagyok egyenesen kenyeret vágni. Arról nem is beszélve, hogy némelyik kenyér úgy nyiklik nyaklik...meg lyukas a közepe. De ez azért nem a világ vége, vegyetek akkor zsömlét, ha ez probléma.
2013. febr. 27. 10:33
12/43 A kérdező kommentje:
Igen,anya tud normálisat vágni.
2013. febr. 27. 10:33
13/43 anonim válasza:
Nehogy már emiatt fájjon a fejed! Mint látod elég sokan vagyunk akiknek gondja van a kenyér vágással :)
Amig otthon laktam a szüleimmel addig én sem erőltettem nagyon a dolgot, bénán csináltam úgyhogy ha tehettem megkértem anyám, hogy megcsinálja nekem. Mióta nem lakok velük hanem a párommal azóta szelelt kenyeret vásárolunk, vagy ha épp nem akkor ő vágja. Próbáltam azóta is egy párszor de vagy vastag és egyenletlen lesz vagy olyan vékony, hogy kilyukad :D
2013. febr. 27. 10:45
14/43 zabmester válasza:
Most sem tudok valami szép kenyeret vágni, bár az az igazság, hogy nagyon sokáig szeletelt kenyeret vettem/vettek anyuék. Mármint amikor gyerek voltam, akkor nem, viszont olyan 12-13 éves koromtól kezdve mindig szeletelt volt, és én is ilyet vettem sokáig. Gyerekkoromban egész jól vágtam kenyeret azt hiszem, de az is meglehet, hogy anyunak jobb kenyérvágó kése volt, mint nekem :)
15/43 anonim válasza:
*szeletelt :D
16/43 okoska31 válasza:
Tudtátok, hogy lehet szeletelt kenyeret kapni?
Probléma megoldva.
egyébként életlen késsel/rossz kenyeret nehéz vágni.
Marha egyszerű egyébként - nem kell annyira rányomni, és akkor nem csúszik arrébb a kés (nem nyeklik-nyaklik a kenyér annyira...)
17/43 anonim válasza:
Mondd meg anyukádnak hogy ha ennyire zavarja hogy ilyen "béna" vagy,vegyen normális kenyeret és kést :)
Én 20 éves koromig kénytelen voltam kenyeret vágni, mert nemhogy csálé volt, egyenesen porladt.
A párommal beszereztünk egy Fiskars kenyérvágókést, na azóta olyan gyönyörű szeleteket vágok hogy mindenki irigyli :)
Igaz, nem nehéz, olyan éles a kés hogy párom nem egyszer vágta meg vele az ujját :D
2013. febr. 27. 10:46
18/43 anonim válasza:
Nem az a szomorú, ha egy 15 éves nem tud kenyeret szelni, hanem ha így beszél vele az édesanyja :( Tanított volna meg rá inkább türelmesen... Én soha nem felejtem el az első szelet kenyeremet, 87 januárban irdatlan mennyiségű hó esett egy éjszaka alatt, az iskolabusz két napig nem járt, nem kellett suliba menni, Tesóim közeli suliba jártak, ők mentek, én meg otthon maradtam a szomszéd házban lakó osztálytársammal. Éhesek voltunk, és nekiestünk a kenyérnek meg a csontkemény vajnak :))) Harmadikba jártam akkor.
2013. febr. 27. 10:49
19/43 anonim válasza:
Kort nem tudok írni, mert amint hozzákészültem szendvicsgyártáshoz, anyám már rohant is, hogy kenyeret vágjon. Ugyanígy sosem csinálhattam egyedül semmit a konyhában még felnőttként sem :-S Elköltöztem, most a párommal élek. Én bal kezes vagyok, ő meg jobb. Mindketten máshogy vágjuk, de nem veszekszünk, hogy ha egyik fele nagyobbra sikerül, mint a másik. A kenyér minőségén is sok múlik...
2013. febr. 27. 10:50
20/43 anonim válasza:
A szeletelt kenyér egy nagyon jó találmány :) Én is utálok kenyeret szeletelni, főleg ha nagyon puha.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!