Mi miatt szeretik az egyetemisták az egyetemet?
Nem izgalmasabb, mint a gimi, és talán még több is a száraz, és arányaiban több is a felesleges tananyag. Az órák 90 percesek, és unalmasabbak, mint gimiben.
Bulizni gimiben is szoktak, sőt, az én osztályom durvábban is, mint a mostani egyetemi csoportom.
A kötetlenséget élvezik?
Vagy motiválja a többséget, hogy majdan milyen munkahelye lesz? (Bár... ez se mindenkinél, mert beszéltem valakivel, aki szereti, de már most tudja, hogy nem a szakmájában akar elhelyezkedni. ??)
Gimiben utáltam, hogy óvodásként kezeltek, igazolni kellett a hiányzásokat, és egy csomó felesleges és haszontalan dolgot tanítottak. És akkor még állandóan feleltették is az embert.
Az egyetemen előre tisztázva vannak a játékszabályok, ismert már a félév elején az összes ZH időpont, és szerintem igen, érdekesebb az anyag. Tény, hogy vannak nagyon kemény tárgyak, még azt is aláírom, hogy vannak olyan tanárok, tanszékek, akik nem túl korrektek; van pár haszontalan és unalmas tárgy is, de azok többségén nincs katalógus, így nyugodtan elintézheti az ember annyival, hogy nem jár be, azokra az órákra, amik unalmasak, vagy amikre felesleges bejárni. Viszont ha az embernek 1-2 kivételtől eltekintve minden tárgy unalmas, akkor érdemes elgondolkodni a pályaválasztás helyességén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!