Irigy vagy?

Figyelt kérdés
2009. szept. 9. 16:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Igazából magamat egészséges irigynek mondom,nem önző formában.Én pl örülök,ha más örül valaminek,akinek meg pénze van,sok pénze,nem lennék a helyében én nem vágyom gazdagságra.Így jó ahogy van...
2009. szept. 10. 13:37
 12/18 anonim ***** válasza:
Igen. Azokra az emberekre, akiket csak a külsőségek miatt istenítenek, közben egy aljas, utolsó senki, vagy annyi esze sincs, mint egy marék forgácsnak.
2009. nov. 20. 22:05
 13/18 anonim ***** válasza:

Én igen.Nagyon.

Nagyon sok mindenért nagyon sok mindenkire :) És nem szégyellem :P

2009. nov. 28. 20:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Undorító személyiség vagyok... és mindig , mindenkire irigy vagyok :/
2010. márc. 12. 15:52
 15/18 anonim ***** válasza:
le lehet pontozni , igen...
2010. jún. 6. 17:09
 16/18 anonim ***** válasza:
Huhú de mégmennyire.
2010. aug. 2. 12:36
 17/18 A kérdező kommentje:
:)
2010. aug. 3. 13:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerencsés ember vagyok,mert jó családba születtem, engem a szüleim mindig elkényeztettek, mindenem megvan,és ilyen téren jól is érzem magamat, erre általában mások szoktak irígyek lenni. De én is irígy vagyok,azokra akik tudják az életet élvezni. Nem azért vagyok irígy rájuk,mert van párkapcsolatuk,én meg képtelen vagyok társas együtélésre,nem azért mert ők ide meg oda járnak szórakozni, hanem magára az érzésre,hogy vannak akik tudják jólérezni magukat, én meg szinte sohasem. Tehát nem konkrét személy konkrét dolgára,tevékenységére vagyok irígy,csak arra,hogy nekem hiányzik az életemből az öröm, ami másnak elérhető. Ez néha elszomorít.
2010. okt. 2. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!