Mi a gyógyír a szeretet hiányos magányra?
Figyelt kérdés
Értelmes,kultúrált válaszokat várok!
Köszönöm! :)
2013. febr. 22. 00:34
11/23 A kérdező kommentje:
1,3,4,7,8-as válaszolók:Köszönöm! :)
2013. febr. 23. 00:51
12/23 anonim válasza:
Lány vagyok, de ha elárulod merre laksz, akkor kiderül, hogy mi a helyzet. :D
13/23 homo ludensz válasza:
Sajnos én már tapasztalatból tudom hogy akkor is magányos lehetsz ha vannak körülötted. Nem mindegy hogy valakivel a szó szoros értelmével együtt élsz vagy egymás mellett éltek.Magam is keresem azt a lelki társam akivel hasonló az érdeklődési körünk,egy közösen nézett filmet,kiállítást,olvasott könyvet értelmesen megbeszélünk.Átélni valakivel egy történést vagy /esett az eső s én eláztam úgy látom te is/ az két különböző megélése a dolognak. Keveseknek adatik meg hogy a másik szemével (is) lássanak.
14/23 anonim válasza:
Hát én meg már nem keresem a lelkitársamat, mert már régen elveszítettem, mást szeret. De ilyen az élet! :( Mért is lenne másképp?
15/23 anonim válasza:
07:52! Bács-Kiskun megye. Na, milyen messze van tőled? :D
16/23 anonim válasza:
Milyen kár! Pedig te lehettél volna az kis játékkatonám! :) Most ki lesz az? :(
17/23 anonim válasza:
Miért, ennyire sok a távolság? Hol laksz?
18/23 anonim válasza:
Én édes mézes puszedlim, kis játékautóm, a távolság, a távolság! Nem az ország másik felén, de távol vagyok tőled aprócska műanyag huszárom! :)
19/23 anonim válasza:
Nem is baj, ezt a stílust nem tudnám sokáig elviselni.
20/23 anonim válasza:
Hol mernélek én már élőben így hívni téged:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!