Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Értelmetlen az élet szeretet...

Értelmetlen az élet szeretet nélkül?

Figyelt kérdés
ENgem senki se szeret. Barátkozok már ismerem a fél világot,de mégis csak gúnyolnak meg lenéznek az emberek,itt vagyok péntek délután és nincs programom:( a családom teljes katasztrófa,barátaim nincsenek..ha volt is 1-2 haver azokkal is erőltetni kellett a találkozást ert különben elhalványul a kapcsolat. Volt eddig egyszer pasim jóba vagyunk még de már nem is vagyok neki fontos.. Senkinek se kellek..Mit tehetnék? Komolyan próbálkoztam!
2013. febr. 8. 14:53
 1/3 anonim ***** válasza:

A probléma az, hogy ebben a kategóriában minden második kérdésnek ez a témája, és sajnos ide sem tudunk mást írni, mint amiket a többi helyre írtunk. Tehát biztos túlzol kicsit, találd meg azokat akikkel egy hullámhosszon vagytok... blablabla, a többi közhely. Ennél többet mi sajnos nem tehetünk, neked kell változtatnod. Amúgy meg péntek délutánra nekem sincs sosem programom, ez önmagában nem katasztrófa. Mondjuk én direkt szoktam így szervezni...

Amúgy korodat megkérdezhetem? Nemed nem kérdezem, mert írtad, hogy volt pasid. Jóhiszemű vagyok, és elhiszem, hogy lány vagy...

2013. febr. 8. 15:15
 2/3 anonim ***** válasza:
De esetleg ha leírod (akár privátban) a részleteket, talán tudok valami hasznosat mondani. :)
2013. febr. 8. 15:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem vagy ezzel egyedül.

"Értelmetlen az élet szeretet nélkül?" kérdésre válaszolva

Nem, nem az!

2013. febr. 15. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!