Titeket érdekel, hogy mit kérdezek?
Figyelt kérdés
Meg úgy általában az életem. Mindegy, hogy min mentem keresztül? Mindegy, hogy nincsenek barátaim? Mindegy, hogy sose szerettek viszont? Mindegy, hogy dögölnék meg inkább, mert ilyen élet után még a halál sem jelent sokat? Mindegy az egész kurv@ élet nem? Hallgassátok meg legalább ezt a dalt, amit halálom előtt szánom magamnak:
http://www.youtube.com/watch?v=ncW90zhIFmE&ob=av2n
2012. júl. 10. 21:20
1/40 anonim válasza:
Szerintem kezet foghatunk, hasonló cipőben járok.
2/40 anonim válasza:
Szerintem senki nem akarja, hogy végezz magaddal. Az életben egy dolog biztos a halál, nem érsz rá?
4/40 A kérdező kommentje:
Nem. Ha valaki szeretne és én is tudnám őt, nem gondolkoznék rajta. De így már mindegy. Nem fogom többé színlelni, hogy jól vagyok, hogy minden rendben. Évek óta szenvedek. Már 24 elmúltam, és semmi perspektívát nem látok az életemben. Baromira nem fogok senkinek sem hiányozni.
2012. júl. 10. 21:36
5/40 anonim válasza:
ha nincs semmi vesztenivalód akkor bármibe belevághatnál hisz rosszabb úgy se lesz, miért nem próbálsz ki előtte pár dolgot segíteni embereknek, vagy világot látni
itt van pl ez
6/40 A kérdező kommentje:
Már megsirattam az egész világot. Idegroncs vagyok. Egy szentimentális idióta. Már nem bírom, hogy nem tudok élni, az egész egy rémálom. Bárcsak felébrednék! De majd felébredek, ha véget vetek ennek az egésznek. Az egyetlen lány, akit szerettem már rég elhagyott.
2012. júl. 10. 21:56
7/40 anonim válasza:
Így van, annyi dolog van még az életben amit tuti nem próbáltál, csak gondolj bele. Akármit megtehetsz!
8/40 anonim válasza:
Egy olyan lány miatt lennél öngyilkos aki meg se becsült téged. Ne legyél már ennyire lúzer és szedd össze magad!
9/40 anonim válasza:
Ezt a zenét hallgasd meg és garantáltan jobban leszel:
10/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy még néhányan válaszra méltattatok, de már nem tudok ezzel igazán mit kezdeni. Alig érzek valamit. Az elmúlt négy évben, amin keresztül mentem, nem kívánom senkinek. Teljesen kinyíródtam lelkileg. Már csak egy test maradt. Lassan ez is elmúlik, az utolsó érzésekkel együtt.
2012. júl. 10. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!