Titeket érdekel, hogy mit kérdezek?
Meg úgy általában az életem. Mindegy, hogy min mentem keresztül? Mindegy, hogy nincsenek barátaim? Mindegy, hogy sose szerettek viszont? Mindegy, hogy dögölnék meg inkább, mert ilyen élet után még a halál sem jelent sokat? Mindegy az egész kurv@ élet nem? Hallgassátok meg legalább ezt a dalt, amit halálom előtt szánom magamnak:
http://www.youtube.com/watch?v=ncW90zhIFmE&ob=av2n
Már ne haragudj de nem vagy normális. Gondolkozz már el hogy kinek okozol fájdalmat! (hidd el, van olyan. családtag, barát, akárki) Hányan adnának bármit az életedért? És azért hogy egészségesek legyenek, nem azért, hogy tönkretegyék nemevéssel, érvagdosással a testüket.
Vagy szedd össze magad és élj, vagy ne sopánkodj itt hogy milyen sz@r az életed. Te tudsz tenni érte hogy ne legyen az. Ha egyedül nem megy, keress valakit aki segít, meghallgat. Ja, és haragudhatsz rám, amiért durva vagyok, de hidd el, én is voltam már nagyon mélyen. Mégis látok értelmét az életemnek. Vagdostam is magam, csak nekem szerencsére volt olyan aki lebarmozott érte (jogosan). De ha tényleg öngyilkos akarsz lenni, azt meg ne a gyakorikérdéseken tedd.
Hidd el elég sokan vagyunk akik nehéz dolgokon mennek keresztül, úgyhogy ne rinyálj.
Ki beszél itt öngyilkosságról? Arról már letettem. Én csak nem akarok élni. Ennyi. És ezzel már nem traktálok senkit. Kész. Magamtól is meghalok előbb vagy utóbb. De nyugodtan gondold, hogy ez rinyálás. Már rég nem érint az ilyen stílus. Indulj ki azért legközelebb is magadból. Ez legalább megy. Lehet it veszekedni. Csak nem érint meg.
A halálommal legalább vége egy szégyennek. A társadalom egyik ivadéka, szennye végre kimúlt. Nagy dolog! Igen nagy dolog nyomorult, hitvány életem végére érni. Baromi nagy!
Isten áldjon, ahogy kell!
Igen, azt hiszem még igen. Ments meg szerelem, vagy belehalok? Hát, megmentett. Micsoda sikersztori! Egy képzeletbeli, isteni lány, aki lényegében a szőke hercegnő a fehér lovon.
Legalább ő meghallgat, és megért. Talán még élni is megtanít.
Valóban nem vagyok normális. Legalábbis ezt már sokan mondták. És akkor mi van? Egyébként meg tényleg nagyon magam alatt voltam az elmúlt időszakban, és gondolkoztam az öngyilkosságon. De abban a rossz lelkiállapotban nem érdemes elkövetni, esetleg ha már révbe értünk.
Ez a képzeletbeli szerelem már egy régebbi dolog, csak takarékon lángolt az utóbbi időben, de most újra ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!