Titeket érdekel, hogy mit kérdezek?
Meg úgy általában az életem. Mindegy, hogy min mentem keresztül? Mindegy, hogy nincsenek barátaim? Mindegy, hogy sose szerettek viszont? Mindegy, hogy dögölnék meg inkább, mert ilyen élet után még a halál sem jelent sokat? Mindegy az egész kurv@ élet nem? Hallgassátok meg legalább ezt a dalt, amit halálom előtt szánom magamnak:
http://www.youtube.com/watch?v=ncW90zhIFmE&ob=av2n
Bocsi hogy bele szólók, de ez nem igy működik.
Ennyire nem lehetsz gyenge jellem.
Azt hiszed egy lány rohangászik az utcán. Nincs egyetlen ember sem, legyen az fiu vagy lány akiért el kellene dobni az életed
Magam 3x voltam öngyilkos, mert becsaptak többször is.
Hasonlóan voltam hozzád értelmetlennek találtam az életemet. De voltak aki ráébresztettek ennek ellenkezőjére
Most 45 éves vagyok, és boldogan élem az életem.
Nagyon sok minden van amiért érdemes a depis korszaknak hátat fordítani
rdhrs
Köszönöm az érdeklődést. Nem igazán oldódtak meg a dolgok. Jópár mélyponton túl vagyok, de úgy látszik ebből sosem elég. A képzeletbeli barátnőm is szakított velem. Vagy csak nem érdekli mi van velem? Ki tudja. Mindenesetre a tanulság még várat magára az életemben. Már, ha ezt életnek lehet nevezni.
Egyébként nincs semmi gond, csak dramatizálok. Mennek a napjaim. Itthon elvagyok. A suliban is. Üldögélek. Nem érdelekel már az élet, úgy ahogy régebben. Nem számít semmi igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!