Van még manapság őszinteség és szeretet?
Figyelt kérdés
Őszinteség alatt most elsősorban arra gondolok, amikor nem az a célja az embernek, hogy jól átverje a másikat, ha csak szimplán nem mond el neki vmit, az még belefér.2013. jan. 30. 16:55
1/5 anonim válasza:
Van, igen.
Úgy gondolom, csak azért, mert sok a genetikai zsákutca köztünk, még nem kell leírni az egész emberiséget ;)
2/5 A kérdező kommentje:
Olyan sok már a zsákutca, hogy abban sem bízom, akiben kéne. Mindenkiből kinézem a gonoszságot és hogy át akar ejteni, és senkiben sem bízok.
2013. jan. 30. 20:52
3/5 anonim válasza:
Ez azért túlzás... hagyj időt egy kapcsolatnak! A bizalom majd kialakul, ha a türelem meghozza a gyümölcsét :)
5/5 anonim válasza:
Hát egy cigány nem tudom erre mit válaszolna.
Azok szeretik egymást és tartanak össze,
akiket még nem rontott meg a pénz.
(a szegény emberek)
"Tiszteletem!"
Tudom a pénz nem boldogít,
de jó ha van!
De azért:
Soha ne felejtsd el, hogy honnan indultál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!