Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy vagy? De most őszintén....

Hogy vagy? De most őszintén. Tényleg az érdekel, hogy hogy vagy? Mesélj picit magadról!

Figyelt kérdés

2012. jún. 13. 07:10
 1/9 anonim ***** válasza:

Háháhá. Kis csalafinta.

Jól vagyok, igenis jól vagyok. Igaz, ha visszatekintek az elmúlt évekre, a jelenre, a jövőre, akkor lehúznám magam a klozeton.

De igenis jól vagyok, köszönöm kérdésed.

És te? Hogy szolgál kedves egészséged, hangulatod?

2012. jún. 13. 07:51
 2/9 A kérdező kommentje:

Ebben a percben épp átkozom magamat, amiért 1 teljes évem volt összeszedni a portfóliómat a felvételimhez, de most, 2 nappal a beadási határidő előtt sem vagyok kész. Az utolsó pillanatok embere vagyok.

Ha átfogóbban nézzük, örülök annak, hogy jelentősen sikerült alábbadnom az elmúlt évek alatt rajtam eluralkodó irigységi szintemet, mások felé való gyűlölködésemet, mert okosan rájöttem, hogy a probléma gyökerét magamban kell keresni (attól persze a többiek nem lettek jobbak, csak másképp látom őket). Lassan tanulok megbocsátani, és örülni a "kis" dolgoknak, mert valójában ezek azok a momentumok, amikre a legszívesebben emlékszünk majd vissza a halálos ágyunkon, nem pedig az, amikor "komolyra fordítottuk a szót" és jó üzleteket kötöttünk, s közben nem éltünk egy percet sem. Soha nem felejtem el, amikor egy olyan lánytól kaptam önzetlen odafigyelést, akitől a legkevésbé sem számítottam rá. 3 éve vagyok együtt a barátnőmmel, de az a 3 perc tánc, amit azzal a lényegében ismeretlen lánnyal töltöttem, azt hiszem, közel állt a valódi szerelemhez - mindenesetre ezen esemény után éreztem azt sokáig, hogy ezért a pillanatért tényleg érdemes volt a világra jönni. Bár ingerszegény életet élek, mégis azt gondolom, bárhogyan is él egy ember, az ilyen pillanatok mindenki életében borzasztóan ritkák. Szóval összességében jól vagyok.

2012. jún. 13. 15:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Hogy hogy vagyok?Most még rettegve vagyok+dühi vagyok hogy már sokadjára kérdezek vmit ( http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker.. és senki nem tudja a választ :( Pedig sok múlik nekem ezen...
2012. jún. 13. 15:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Szarul. Soha életemben nem buktam meg, most sikerült 2 tantárgyból is.

Évek óta nincs barátom, mert nem találtam olyan embert aki külsőre és belsőre is elérte volna azt a szintet, amit elvárok magamhoz képest. Persze pár hónapja találkoztam egy sráccal, aki le se szrja a fejemet, én meg teljesen belehabarodtam. Mert miért is ne?! De a vicc, hogy ettől se vagyok szomorú.

Egyszerűen nem élek. A legrosszabb, hogy nem érzek semmit. Mert ha még szomorú, vagy boldog lennék, akkor legalább stabil érzelmi állapotom lenne. Annyira, de annyira nem érzek semmit. Teljes mértékben kiábrándultam a világból és az életemből, önmagamból. Az egyetlen 1 dolog ami kicsit eltudna mozdítani ebből, egy haláleset lenne a családomból. És persze ez is csak negatív irányba billentené a dolgokat.

Nincs motivációm az életre. Szana szét van vagdosva a testem, mindenhol. Mert legalább a fájdalom egy érzés és sokáig kitart, érzem, hogy élek.

19/L

2012. jún. 14. 07:28
 5/9 A kérdező kommentje:

Érdekes, én is 2 tárgyból buktam anno középben, talán szintén 19 lehettem (matek és német). Szerelmes is voltam egy lányba, aki úgy-ahogy viszonozta is a dolgot (pl. engem kért meg, hogy táncoljak vele szalagavatón), de valahogy mégis megmaradtunk "barátoknak", majd jól össze is vesztünk egyébként nagyrészt az én butaságomból a végén. Persze azóta tudom, sem akkor, sem soha nem voltam még senkibe szerelmes. Izgalmas érzés egyébként valakibe belehabarodni, ám ebben a módosult tudatállapotban könnyen idealizál az ember, elfelejti, hogy "szerelme" tárgya is emberből van, s ha nem is rosszabb, de mindenképp kicsit másabb lesz az összkép, amikor valójában megismeri. Az azonban, aki így áll hozzá, visszavesz az érzelmeiből s nem vállalva a csalódás kockázatát éppen a varázsát veszíti el az egésznek. Hogy ideszúrjak még egy álbölcsességet: a szerelem szélsőségek játszmája.

A pótvizsgára egyébként javasolnám, menj el - én eljöttem a felénél, pedig mint utóbb megtudtam, németből átmentem. Lehet, megspóroltam volna magamnak egy tanulmányi évet, ha nem vagyok akkoriban végtelenül könnyelmű és úgy egészében céltalan. Ha pedig tudnál még szeretni és szeretnél szeretve lenni, nagyon is élni akarsz, csak valamit keresel. Talán több sikerélményt, megbecsülést, boldogságot vagy szerelmet. De egyik sem fog magától bekopogni az ajtódon.

2012. jún. 14. 08:41
 6/9 anonim ***** válasza:
szarul. vagdosom magam évek óta, depressziós vagyok és anorexiás. nincs munkám, családom. szerintem te ne panaszkodj.
2012. jún. 30. 07:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó válaszoló. Mindenki panaszkodhat, mindenkinek joga van hozzá. Ez nem verseny, hogy kinek van nagyobb problémája. Kérdező, nem hiszem, hogy odalennél a történetemtől, szóval inkább nem rontom el a napodat. :)
2012. jún. 30. 09:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Az egyetlen ember aki számít nincs mellettem. Még fiatal vagyok de nagyon megszerettem valakit.

szóval szarul.

2012. jún. 30. 10:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Jól vagyok, csak kicsit magányos. :(
2012. jún. 30. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!