Vajon miért nem mondják meg őszintén hogy csúnya vagyok?
Szia!
Küldj egy képet magadról és én őszintén el fogom mondani neked, hogy csúnyának tartalak-e vagy sem.
A szépség/csúnyaság relativ, ki igy látja, ki úgy...És ezért hálistennek eltérő az emberek izlése is. Én pl. kövér vagyok, kicsi korom óta, rengeteget csúfoltak érte stb... Zavar, mert szerintem nem vagyok szép igy, bosszant, hogy nem vehetek fel olyan ruhákat, mint a normális alkatú lányok, mert egyszerűen vicc, ahogy kinézek bennük. Próbáltam lefogyni, de őszintén szólva túlságosan szeretek sütni, főzni, és persze elfogyasztani a finom kajákat (nem mintha egész nap ennék, ne értsd félre) és a tanulás mellett nincs erőm/kedvem/időm rendszeresen sportolni...viszont lassan 3 éve élek párkapcsolatban. A párom pont az ellentétem, ő magas, vékony, én meg kicsi vagyok (165 cm) és dagi. Nekem ő a szép, neki én. (De ez csak egy példa volt...)
Egyébként meg ha tényleg úgy gondolod, hogy csúnya vagy, próbálj mással kitűnni. Legyél poénos, vagy jó tanuló vagy akármi. :) A lényeg, hogy ne játszd meg, hanem magadat add és akkor (tapasztalataim szerint) mindenki le fogja sz.rni, hogy épp csúnya/kövér/túl vékony/akármilyen vagy.
(Egyébként fiú vagy, vagy lány? Hány éves?)
19/L
A férfinak elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél!
Na de ehhez FÉRFI-nak kell lenni, nem nyavalygó kisgyereknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!