Őszintén! Hogy vethetnék véget ennek az értelmetlen életnek?
Szívbeteg vagyok, fizikai munkát nem végezhetek és nagyon fáradékony vagyok, nem sportolhatok. Iskolában buta voltam, mégis van érettségim és 2 OKJ végzettségem(idegenforgalmi, valutapénztáros), főiskolát úgysem tudtam volna elvégezni, max valami kamu, semmire jó diplomát azt meg minek, angolul és németül beszélek alapfokon. Egy éve nem találok munkát, pedig már mindent megpróbáltam, amit csak el tudnék végezni, mégse kellek sehova. Külföldről nem is ábrándozok, mert fizikai meló kilőve, hiányszakmám meg nincsen. Nincsenek barátaim, komoly kapcsolatom még soha sem volt, nincs pénzem, ha a szüleim nem tartanának el mehetnék a híd alá.
Csak telnek a napok, egyik a másik után és semmi értelmét nem látom annak, hogy miért élek, igazából mostmár eljutottam oda, hogy semmi nem tud örömet okozni, semmi nem motivál, hogy tanuljak, nincs olyan tevékenység ami érdekelne. Nem látom a fényt az alagút végén, attól félek, hogy a jövőm is pont ilyen szar lesz, mint az elmúlt 31 évem volt. Akkor meg minek élni? Őszintén, kinek hiányoznék ha nem lennék? Mondjátok meg miért folytassam ezt a szar életet?
Én is hasonlóam érzem magam dude. Azért, ha arra koncentrálsz, amit szeretsz van még remény.
Egyébként nekem sincs munkám, ahol meg eddig voltam onnan is kirúgtak. Már nagyon sokszor eljátszottam az öngyilkosság gondolatával, de végül nem mertem megtenni. Gondolj arra, hogy talán mégsem véletlenül vagyunk itt a Földön. És mindenkire szükség van, aki egyszer megszületett.
1. A dolog lelki részéhez:
Megértem, hogy nehezen viseled, és szeretném, ha tudnád, hogy őszintén tisztellek azért, hogy eddig is volt lelkierőd hordozni ezt az igen nehéz helyzetet. Ugyanakkor öröm az ürömben, hogy a szüleid szeretnek, és segítenek.
2. Az anyagi rész:
Nézz körül ezen a linken, nem kamu, meggazdagodni nem fogsz belőle, de szerény segítség. Ha utána marad még kérdésed, szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!