Tényleg ennyire szerencsétlen lennék? Lehet változtatni? Nem rég óta észrevettem, hogy semmi nem jön össze, de szó szerint semmi. Mintha egy élettelen szardarab lennék, aki nem tud megcsinálni semmit .
Igen, lehet rajta változtatni. Mivel az ilyesmi agyban dől el, ezért nem lehet külső segítséget várni. Hagyd abba a nyafogást és kezdd el élni az életedet úgy, ahogy a körülmények adta kereteken belül kivitelezhető. Itt az internet, nézz utána annak, amit nem tudsz. Senki nem úgy születik, hogy mindent tud. Én sem tudok egy csomó alapvető dolgot, főleg a pénzügyekkel kapcsolatban. Ha valamire szükségem van, utánanézek és nem rinyálok.
"Látom körülöttem hogy minden ember boldog" Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuur.a kevés boldog ember van, ez csak a látszat. Mindenkinek megvan a saját keresztje, maximum nem mutatják és nem sajnálják magukat intenzíven. Ennyi a különbség.
Onnan tudom ennyire, hogy én is elmerültem az önsajnálatban és úszkáltam benne, de rájöttem,hogy senki nem rángat ki belőle és ha nem "zárkózom fel", akkor ott fogok úszkálni életem végééig a depressziós-önsajnálatos posványban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!