Hogyan kapaszkodhatnék magamba, mert rájöttem hogy én kapaszkodtam eddig és már kivagyok ezzel e tudattal?
Figyelt kérdés
2013. febr. 19. 21:57
3/15 anonim válasza:
Úgy tudsz magadba kapaszkodni, hogy mindkét kezeddel megfogod a derekad. Ezek után nem tudom, mit szeretnél, de a kapaszkodásban ennyit tudtam segíteni, sok sikert!
5/15 A kérdező kommentje:
:D
Kapaszkodást arra értem hogy eddigi életemben támaszkodtam mindig valakire akinek az adott életében kellett élni, és most ismertem fel ezt ahogy magamba ástam.
2013. febr. 19. 22:06
7/15 anonim válasza:
Ezért most vadidegenek tanácsába próbálsz itt kapaszkodni, gratula!
8/15 A kérdező kommentje:
Felismertem ezt magamba és nem tudom még megfelelő módon kezelni, és azért írtam ide hogy hátha valaki is járt már hasonló helyzetben, és tudna írni olyat amin elgondolkodnék.
2013. febr. 19. 22:22
9/15 anonim válasza:
én megfigyeltem az embereket, akik önállóak és magukba kapaszkodnak, mind olyanok, hogy szemrebbenés nélkül húzzák le a másikat, mindig önzőek és mindent elérnek, kiharcolnak maguknak.
szóval úgy kell kapaszkodni magadba, hogy lesz*rsz mindenkit, h kin lépsz át, kin nem.
kicsit sarkítva ugyan, de ez így van.
10/15 anonim válasza:
Olvasd Dale Carnegie könyveit, szerintem segíteni fognak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!