Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek gáz ha egy 13...

Problem3girl kérdése:

Szerintetek gáz ha egy 13 éves lány pankrációt néz?

Figyelt kérdés
(WWE)inkább fiúk válaszát várom,mert tudom hogy a lányok mit írnának...

2013. febr. 19. 18:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
37%

Nem

Képet kapunk akkor?:))

2013. febr. 19. 18:03
 2/23 A kérdező kommentje:
Rólam akarsz te képet??na mindegy.Attól még mások válasza is érdekelne!
2013. febr. 19. 18:15
 3/23 anonim válasza:
100%
Sztem nem legalább érdekel valami izgalmas is
2013. febr. 19. 19:01
 4/23 szántóvető ***** válasza:
100%

ennek örülök.ki a kedvenced?remélem régi meccseket is szoktál nézni 1-2 sör mellett:

http://www.youtube.com/watch?v=ppHHGKxXFIg

2013. febr. 19. 19:08
 5/23 A kérdező kommentje:
egyébként van hogy 1-2 sör után nyúlok.De nem sokszor 13 vok!És köszi a válaszokat. ;)
2013. febr. 19. 19:20
 6/23 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem a pankráció nézés önmagában gáz, (bocsi) az egész megvan rendezve, messziről látszik, hogy meg sem ütik a másikat. Olyan mint egy primitív színdarab.
2013. febr. 19. 19:26
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz. Van csomó fiús dolog, amit nők is csinálnak pl. női foci, autóvezetés, női testépítő és igen női pankrátorok is vannak...stb Pankráció is ilyen. Ha megnézel egy közvetítést, ott néha mutatják nézőket, és láthatod hogy nem csak fiúk vannak ott. Ha szereted nézzed, ne mással törődj. :) (fiú voltam ;) )

Egyébként jó a pankrácuió, én is szeretem. Nem az a lényeg hogy színjáték, hanem a szórakoztatás a célja. Egyébként ez nem titok, mivel mondják is hogy showműsor meg hogy begyakorolták a mozdulatokat...

2013. febr. 19. 21:17
 8/23 anonim válasza:
100%
Nem gáz,hanem inkább Szexi!
2013. febr. 20. 11:55
 9/23 anonim válasza:
100%

Egyáltalán nem gáz,én is kb. ennyi idős voltam amikor elkezdtem nézni!Most 23 vagyok,és még mindig nem tudtam megunni!Hogy jó irányba menj,kezdj el utána járkálni,hogy mi is maga a pankráció,hogy honnan indult,milyen más szervezetek vannak WWE-n kivűl,kik voltak a nagy sztárok,és minden képen néz meg egy csomó régi meccset(kb. 90-es évek közepétől napjainkig)mert a mostani és a régi pankra ég és föld.Sőt nézd meg a pankrátor című filmet,mert elég jól illusztrálja a pankrátorok életét.

És ne hallgass azokra az emberekre akik azt mondják/írják,hogy NE nézd,mert ez gagyi,színjáték,előre meg van írva stb...Azok az emberek megnéztek kb. két adást ami nem tetszett nekik és az alapján ítélkeznek,degradálják azokat az embereket akik meg szeretik a pankrációt.Ezek az emberek igenis komolyan sportolok és komoly fizikai be hatásoknak vannak kitéve!Nem véletlenül mondják azt,hogy ezt NE próbáld ki otthon!

És azok akik meg egy 13 éves kis csajról szeretnének képet kérni,és így akarnak be csajozni a Gyakorikérdések.Hu-n azoknak azt üzenném,hogy totál szánalmasak vagytok,és a helyetekben inkább el bújnék a föld alá!!!

2013. febr. 20. 16:30
 10/23 A kérdező kommentje:
előzővel eggyetértek nem kaptok képet.13 vagyok...vagy ti is annyik vagytok???Ja és egyébként az egyik kedvencem:sheamus.
2013. febr. 20. 17:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!