Ciki, hogyha egy lány pankrációt néz? :D
Figyelt kérdés
Nem tehetek róla ,de fiús lány vagyok és szeretem nézni a pankrációt . :) De egy párszor már beégtem emiatt ... Mit gondoltok róla ?2010. júl. 3. 13:27
1/9 anonim válasza:
Sz_rj rá a többiekre,hogy mit mondanak;) volt két oszt.társam(mindkettő lány),és azok is néztek pankrációt,és amikor szekálták a fiúk azzal h miért néztek pankrációt(meg minden),akkor a lányok visszaszóltak a fiúknak XDXD
4/9 anonim válasza:
Miért lenne ciki?Tele van kigyúrt férfiakkal.:-)De ha nem a testük miatt nézed akkor sem ciki.:-)
22F
5/9 anonim válasza:
Én fiú vok de ha lány lennék akkor is nézném mert tök vicces ahogy a sok debil idióta agyonüti egymást:)
15/F
6/9 clint válasza:
Miért az ciki ha egy fiu romantikus filmeket néz?
7/9 anonim válasza:
dehogy ciki.ne mások véleménye után menj.van sajátod is.
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon bírlak titeket ! :D Igazatok van ! Hát ... bevallom az izmos pasik miatt is szoktam nézni habár csak kettő van aki bejön . :) Nektek ki a kedvencetek ?
2010. júl. 4. 11:27
9/9 anonim válasza:
Még szép,hogy a Miz!És ha valaki beszól neked,akkor adj neki egy RKO-t vagy valamit! :)Csak viccelek,ne próbáljátok ki otthon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!