Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetne több önbizalmam...

Hogyan lehetne több önbizalmam? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a problémám, hogy rettenetesen önbizalomhiányos vagyok. Semmihez nem érzem magam elég jónak, ráadásul a külsőmmel sem vagyok megelégedve. A környezetemben levő lányokhoz képest lapos vagyok (bár azért nem deszka) és még szemüveges is. A fiúk sem vesznek észre. Szóval az önbizalmam eléggé a béka feneke alatt van. Van valaki, akinek sikerült innen felépíteni? Ha igen, hogyan? A segítséget előre is köszönöm! :)

2013. febr. 13. 02:37
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Az önbizalom hiánya komoly probléma lehet, mert ha nem hiszel magadban, akkor nem tudod kihasználni a képességeidet, sok lehetőséget hagyhatsz ki ezáltal, akár olyanokat, melyek nem fognak újra megismétlődni. Na de térjünk is rá a probléma megoldására...

Ha egy területen magabiztos vagy, akkor könnyebben próbálsz meg olyan dolgokat is, amiben esetleg még nem vagy olyan tapasztalt, és az önbizalom ezekben is sokat fog segíteni. Tehát keresned kell valamit, amiben jó vagy vagy legalább szeretnél jó lenni. Így ki fog alakulni az önbizalmad, ha mindig próbálkozol, és mindig kis lépéseket teszel. Később segíthetsz olyanoknak, akik nem rég kezdték ezt a bizonyos tevékenységet. Ha te már abban a fázisban vagy, hogy tudod magadról, hogy kiemelkedő teljesítményed van abban, amit csinálsz, akkor rögtön ugorhatsz erre a pontra. Amennyiben még nem vagy biztos magadban, csak gyakorolj és majd felfigyelnek rád ;)

2013. febr. 13. 03:22
 2/5 anonim válasza:
40%
előbb meg kell barátkozz magaddal el kell olyannak fogadd magad amilyen vagy :) nézz tükörbe és lásd meg a benned rejlő szép ugyanakkor jó dolgokat is. ja és nem kell törődni a beszolásokkal
2013. febr. 14. 18:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem egyszerű. Nekem is igazából nem tudom hogy sikerült minimálisan felépíteni. Talán olyan helyzetekbe kerültem munkám miatt, hogy helyt kellett állnom, és lassan megtanultam bízni magamban.
2013. febr. 14. 22:50
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippeket! :) Jelenleg a kinézetemen próbálok javítani, hogy legalább amiatt sikerüljön némi önbizalmat szereznem - szóval elgezdtem egészségesen táplálkozni, valamint igyekszem megtanulni egy kicsit sminkelni, mivel azt mondták, hogy túl fiús vagyok. :S Remélem ezek - kezdésnek - segítenek valamicskét. :)
2013. febr. 15. 04:09
 5/5 anonim ***** válasza:
Helló. amit hátránynak hiszel, az másnak vonzó lehet. Én pl nagyon szeretem, ha egy lapos mellű fiatal lány melle tánc közben hozzámér. Mert az olyan kislányos. Nem vagyok pedofil, vagy ilyesmi, de én szeretem a kismellű nőket. Az önbizalom résszel én is küzdök, többet nem tudok segíteni.
2013. febr. 25. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!