Szerintetek jo ha ilyen vagyok? (lent)
Ha nem flegmázol mindenkivel, akivel szóba elegyedsz, akkor nem hiszem, hogy nagy baj lenne.
Ezt hogy érted, hogy akin látod, hogy a te szinteden van? Ezt külső alapján ítéled meg, tehát ránézel és eldöntöd, hogy akarsz-e vele beszélni vagy sem avagy beszélgetés után döntöd el?
Egy ilyen kérdésből nem állapítható meg. Mit vársz ezzel, nyugtató szavakat? Az a kérdéses pl. ki neked a ribanc/hímringyó, te milyen vagy? Főként, hogy kikről ítéled azt, hogy "nincsenek a szinteden" és nem-e csak ránézésből jön le ez neked? Bár én is megválogatom, akikkel ismerkedek, szerintem egy ember nem kell pont olyan legyen mint én, sőt, sokszor nekem is érdekesebb, ha nem csak olyan emberekkel beszélek folyton, akik úgy gondolkodnak, mint én, mindenkitől kaphatok valami jót, pl. akik nem olyan okosak, néha legalább viccesek, és megnevettetnek. Szerintem szebb élet elé néz, ha valaki jó emberismerő, nem csak azokban az emberekben lát valamit, akik fennhordják az orrukat.
Ha pofáznak rajtad, akkor nekik tényleg vészes, elvégre a barátnőid, s ha hozzájuk is így állsz, nincs kétségem afelől, hogy igaz rád, amit mondanak;).
Sok tökéletlen, felfuvalkodott ember könnyen nyugtatgatja magát azzal, hogy "jaj, irigy emberek", de ha ez így is van, az sajnos a te bajod, és az az irigység, sokszor csak a meg nem értésből fakad. És ez nem csak az ő hibájuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!