Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek jo ha ilyen...

Szerintetek jo ha ilyen vagyok? (lent)

Figyelt kérdés
Szoval egy par honapja beszelgettem a baratnokkel es szoba jott h sokan kipletykalnak azert mert allitolag tul buszke vagyok.Igen lenezem a ribancokat es a himringyokat,felemelt fejjel jarkalok az utcan,soha nem engedem a pasiknak hogy hamar megszerezzenek es nem beszelek mindenkivel csak akin latom hogy az en szintemen van.Ez tenyleg annyira veszes h pofazni kell rajta vagy csak az irigyseg beszel beloluk? 15/L

2013. febr. 15. 15:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Ha nem flegmázol mindenkivel, akivel szóba elegyedsz, akkor nem hiszem, hogy nagy baj lenne.

Ezt hogy érted, hogy akin látod, hogy a te szinteden van? Ezt külső alapján ítéled meg, tehát ránézel és eldöntöd, hogy akarsz-e vele beszélni vagy sem avagy beszélgetés után döntöd el?

2013. febr. 15. 16:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy ilyen kérdésből nem állapítható meg. Mit vársz ezzel, nyugtató szavakat? Az a kérdéses pl. ki neked a ribanc/hímringyó, te milyen vagy? Főként, hogy kikről ítéled azt, hogy "nincsenek a szinteden" és nem-e csak ránézésből jön le ez neked? Bár én is megválogatom, akikkel ismerkedek, szerintem egy ember nem kell pont olyan legyen mint én, sőt, sokszor nekem is érdekesebb, ha nem csak olyan emberekkel beszélek folyton, akik úgy gondolkodnak, mint én, mindenkitől kaphatok valami jót, pl. akik nem olyan okosak, néha legalább viccesek, és megnevettetnek. Szerintem szebb élet elé néz, ha valaki jó emberismerő, nem csak azokban az emberekben lát valamit, akik fennhordják az orrukat.

Ha pofáznak rajtad, akkor nekik tényleg vészes, elvégre a barátnőid, s ha hozzájuk is így állsz, nincs kétségem afelől, hogy igaz rád, amit mondanak;).

Sok tökéletlen, felfuvalkodott ember könnyen nyugtatgatja magát azzal, hogy "jaj, irigy emberek", de ha ez így is van, az sajnos a te bajod, és az az irigység, sokszor csak a meg nem értésből fakad. És ez nem csak az ő hibájuk.

2013. febr. 23. 22:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!