Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért fáj annyira a pasiknak...

Miért fáj annyira a pasiknak ha nyomi vagyok és az is akarok maradni?

Figyelt kérdés

Kis hülye önsajnáltatós phicsa vagyok, ez a szomorú igazság, de jólérzem magam így.

Néha azért kiflancolom magam, elmegyek valami barátnőszerűvel bulizni, aki csak azért tart maga mellett hogy ne egyedül legyen és pasizgat, míg költi rám a piát.

Szóval így lazán elvagyok, berúgok és még zenét is hallgaok, és időnként még társaságom is akad ha véletlen odajön pár pasi.

Van hírem is persze, minden csaj szerint flúgos vagyok meg FURA és mindegyik lebeszéli rólam a pasikat.

De persze ők meg saját szemükkel akarják látni és tolják a szöveget hogy deszép vagy meg miért vagy egyedül meg miért nem kell pasi miért nem kellek neked én.

Aztán ha kijelentem hogy mert nekem így jó, mert senkit nem tudnék elviselni hosszú ideig - csak ezt nem teszem hozzá - akkor meg vannak sértődve hogy mi az, hogy egy tűrhetően kinéző csaj nem ugrik a nyakukba, meg nem lesz a nőjük életre-halálra, csak mert ő is szerencsétlen és a szemükben én őket érdemelném.

De mi van, ha én meg inkább egyedül elvagyok, csak lelki nyomorossal nem állok le mert még magamnak is sok vagyok? :D

miért olyan fájdalmas ez nekik? annyi szép meg ronda lány van rajtam kívűl

persze az elutasítás után ők is beállnak az antiklubba szidni engem

miért nem értékelik hogy a saját érdekükben koptatom le őket?

2013. febr. 16. 18:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem fején találtad a szöget. Tényleg arról lehet szó, hogy b*ssza az egójukat (főleg a menő faszikét), hogy egy ilyen nyomi p*csa nem áll le velük. Ebből kifolyólag meg elkezdenek érdekesnek találni, mert megszokták, hogy a műmelles, póthajas p*csák azonnal ugranak ha füttyentenek, te meg nyomi létedre nem.
2013. febr. 16. 19:05
 12/17 anonim ***** válasza:

Neked bajod van az igaz!

Mit vártál ha részegen mennek oda hozzád felszedni?

Bulihelyen minden nőre mennek pasik,azzal nincs is baj hogy lerázod őket.Neked majd idővel úgyis lessz egy pasi aki elé odadobod majd magad,és akkor már nem lesszel ilyen önsajnáltató.

Honnan veszed hogy ez fáj másnak?te is csak egy csaj vagy a többi közül!Egy nem jön össze akkor állunk tovább!Ha olyat dobsz akivel évek történései vannak mögöttetek majd annak fog fájni.

2013. febr. 17. 10:06
 13/17 anonim ***** válasza:
Te nem nyomi, ha nem szánalmas vagy
2013. febr. 17. 11:10
 14/17 A kérdező kommentje:
a kettő egy és ugyanaz :D
2013. febr. 17. 17:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem gáz hogy azt írod magadról hogy nyomi vagy.A szánalmas szerintem nem egyenértékű a nyomival,mert szánalmat sok típusú ember miatt lehet érezni,kimutatni.
2013. febr. 17. 18:35
 16/17 A kérdező kommentje:
én mindig boldog vagyok ha érzelmeket váltok ki az emberekből :D azt jelenti, Foglalkoznak velem ^^
2013. febr. 17. 22:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Ó szegénykém...Akkor most figyelemhiányban szenvedsz? :)

Szerintem az a bajod hogy félsz az emberekkel jobban megbarátkozni,tulajdonképpen ezzel nincs is baj,csak tudod néha jól jöhet egykettő igazi barát akivel kidumálhatsz mindent.

2013. febr. 18. 03:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!