Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért fáj annyira a pasiknak...

Miért fáj annyira a pasiknak ha nyomi vagyok és az is akarok maradni?

Figyelt kérdés

Kis hülye önsajnáltatós phicsa vagyok, ez a szomorú igazság, de jólérzem magam így.

Néha azért kiflancolom magam, elmegyek valami barátnőszerűvel bulizni, aki csak azért tart maga mellett hogy ne egyedül legyen és pasizgat, míg költi rám a piát.

Szóval így lazán elvagyok, berúgok és még zenét is hallgaok, és időnként még társaságom is akad ha véletlen odajön pár pasi.

Van hírem is persze, minden csaj szerint flúgos vagyok meg FURA és mindegyik lebeszéli rólam a pasikat.

De persze ők meg saját szemükkel akarják látni és tolják a szöveget hogy deszép vagy meg miért vagy egyedül meg miért nem kell pasi miért nem kellek neked én.

Aztán ha kijelentem hogy mert nekem így jó, mert senkit nem tudnék elviselni hosszú ideig - csak ezt nem teszem hozzá - akkor meg vannak sértődve hogy mi az, hogy egy tűrhetően kinéző csaj nem ugrik a nyakukba, meg nem lesz a nőjük életre-halálra, csak mert ő is szerencsétlen és a szemükben én őket érdemelném.

De mi van, ha én meg inkább egyedül elvagyok, csak lelki nyomorossal nem állok le mert még magamnak is sok vagyok? :D

miért olyan fájdalmas ez nekik? annyi szép meg ronda lány van rajtam kívűl

persze az elutasítás után ők is beállnak az antiklubba szidni engem

miért nem értékelik hogy a saját érdekükben koptatom le őket?

2013. febr. 16. 18:49
1 2
 1/17 anonim válasza:
76%
.............
2013. febr. 16. 18:50
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
ok
2013. febr. 16. 18:51
 3/17 anonim válasza:
100%
Ha gondolod megkeresem neked Csernus Imre bátyja telefonszámát. Ő talán tud segíteni... :/
2013. febr. 16. 18:51
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
értem
2013. febr. 16. 18:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg felérsz egy esettanulmánnyal, de legalább van önkritikád, ez tetszik.
2013. febr. 16. 18:52
 6/17 A kérdező kommentje:

tudtad hogy jó lennél Jehovásnak? ők próbálnak térítgetni ilyen erőszakosan :D

talán olvasd el mit írtam, nem kell segítség, JÓL elvagyok így

az idegesít, másokat (téged) ez miért zavar :D

2013. febr. 16. 18:53
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Lesz@rom.
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
leszarlak, ha neked ez jó
 9/17 A kérdező kommentje:

az a legjobb :D

nem tudom miért lennének boldogabbak attól hogy megkapnának... talán mert olyan kis selejt vagyok hogy ez annyira bántja az egójukat, hogy még egy ilyennek se kellenek? :D

2013. febr. 16. 18:56
 10/17 anonim válasza:
95%
És neked miért fáj, hogy nekik fáj? :)
2013. febr. 16. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!