Ha egy tanyán lakom önellátóan ebben az országban,
semmiféle bejelentés, hivatalos papír nélkül, mennyire
valószínű, hogy zaklatva leszek a hivatalos állami
(maffia) szervezetek által, mint pl. rendőrség,
adóhivatal?
Tedd azt! Kívánom, járj szerencsével! Szegd meg a törvényeket, bujkálj, rinyálj, nehogy elkapjanak - éljen a "szabadság"!
2013. febr. 15. 13:45
22/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is kívánok neked nagyon boldog és sikerekben gazdag, tartalmas életet! :)
"Idióta magyarok"
Miért te cigány vagy??!!
2013. febr. 15. 13:57
Mit gondoltál, a tanyán lakókra nem vonatkozik a hivatalos állapot? Attól hogy még nem városba laksz, hogy őstermelő vagy, akkor is kötelező az adóbevallásodat elkészíteni, akkor is vonatkoznak rád a népszámlálási kötelezettségek, akkor is kötelező eleget tenned a közegészségügyi kötelezettségeidnek... vagy gondoltad, mert a legközelebbi lakott település 20km, azért te minden alól mentesülsz? Gondolod, hogy nem kell neked személyi igazolvány, mert tanyán laksz? Gondolod nem megy majd ki a rendőrség hozzád körülnézni ha a közelben valami bűncselekmény történt és képbe kerülsz mint lehetséges elkövető?
Ha valakinek az a fixa ideálja hogy úgy akar élni mint ez az orosz család, akkor tegyen róla és menjen minél-minél távolabb a vadonba, és felejtsen el mindenfajta civilizációt
[link]
2013. febr. 15. 14:01
25/53 A kérdező kommentje:
:D Ugye, tipikus magyar. Nem volt még külföldön, így azt sem tudja, hogy vannak más emberek is mint ő maga vagy a falubeli cigány haverjai. :D
Utolsónak meg már nem tudok mit írni. Szerinted kit érdekel? Erről beszélek, rabszolgák vagytok. Mint a betanított kutyák, úgy csináljátok amit "kell", amit megszabnak nektek azok az emberek, akik uralkodnak rajtatok. Csak sajnálni tudlak titeket. Lehet nem jön össze a tervünk. Lehet nem tudok majd elköltözni innen ahol most élek. Viszont az biztos, hogy közelebb leszek ahhoz az élethez, amihez joga lenne minden SZABAD embernek. :) Kár, hogy ti már tudati alatti szinten megragadtatok. Tudatalatti rabszolgák vagytok.
26/53 A kérdező kommentje:
A link pedig csak engem erősít meg, mivel ha (elnézést) pár buta orosz képes volt SZIBÉRIÁBAN túlélni(az anyjuk halála röhej), akkor nehogy már ne sikerüljön ez annak, aki több ezer oldalnyi könyvet, szakcikket összeszed, évekig készül rá, pénzt fektet bele, eszközöket vásárol hozzá, kutat ásat és MAGYARORSZÁGON VAN. Nem hiába ide telepedtek le az IGAZI magyarok annak idején.
Sok ismerősöm lakik tanyán de orvoshoz,boltba ők is bejárnak.Mivel a néninek 1-szer eltört a lába muszáj volt mentőt hívni,ezt gyógynövényekkel hogy oldotta volna meg kérdező?
2013. febr. 16. 11:11
28/53 A kérdező kommentje:
Nyilván gyógynövényekkel nem, de pár orvosi könyvel könnyen megoldottam volna. Az orvosok sem szuperhősök, csak egy adott témában képzett emberek.
29/53 A kérdező kommentje:
Az meg, hogy valaki a boltba jár, nem zárja ki azt, hogy önellátó legyen élelmiszer ellátásban. Az önellátás sosem azt jelentett, hogy az edényeket is magad csinálod agyagból. Egyszerűen csak az alapvető szükségletek önellátását. Mint pl. víz, étel, lakás. A tartósításhoz, tisztálkodáshoz, fertőtlenítéshez és egyéb más dolgokhoz pedig belehet szerezni nagy kiszereléseket, mindenre van alternatíva.
ajajjajj ... kedves kérdező, annyira buta sötét vagy mint a metróalagút. Hidd el a tanyán távol mindentől te lennél a legnagyobb rabszolga, akinek az életben maradásért is folyton küzdeni kell. Nincs fád télen? El kell menjél erdőbe 8 órát dolgoznod, hogy ne fagyjál meg :). Én is nyolc órát dolgozok, de hogy ne fázzak bedobok pár fát a kandallóba, amit nem én vágok ki max felaprítom 10 perc alatt, aztán pihenek, szórakozok, sportolok, csupa olyan dolgot csinálok, amire neked nem jut időd. Nyáron megyek nyaralni, süttetem a napon a hasam. Pancsolok a tengerben De szar is ez a rabszolgaélet :D. Hát tudod, mit? inkább leszek rabszolga, mint az életemért küzdjek a vadonban. Ennél sokkal értelmesebb dolgokkal töltöm ki az én kis nyomorult rabszolgaéletemet :) Tudod mit? élvezem, hogy nem kell fát vágnom, szántanom, locsolnom a 40 fokban. Tudod ezeket az olyan szánalmas rabszolgákra bízom mint amilyen te akarsz lenni.
2013. febr. 16. 19:24
Kapcsolódó kérdések: