Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha egy tanyán lakom önellátóan...

Ha egy tanyán lakom önellátóan ebben az országban, semmiféle bejelentés, hivatalos papír nélkül, mennyire valószínű, hogy zaklatva leszek a hivatalos állami (maffia) szervezetek által, mint pl. rendőrség, adóhivatal?

Figyelt kérdés
A társadalom és az ország tűrhetetlen állapota miatt barátnőmmel egy tanyára akarunk költözni, önellátóan élni, de nem jelentenénk be semmit sem, adót sem fizetnénk. Illetve a BTK-t sem teljesen tartanánk be.
2013. febr. 14. 14:19
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
65%

Aham.. és ha mész fogorvoshoz biciklivel a csomagtartóra meg rákötözöl 2 tyúkot, majd a recepción fizetés gyanánt előhúzod. Persze ott is ki van írva, hogy fizetés: készénzzel, vagy bankkártyával. De aggódj, csak húzd elő a két tyúkot a kabátodból, hogy te azzal akarsz fizetni :)

Vagy önellátóan egy bankjegynyomdát is üzemeltetsz? :D

2013. febr. 14. 17:37
 12/53 anonim ***** válasza:
49%

Aham... szóval fagáz... és lopod a fát fűtéshez, meg fagáz termelésre. Így igencsak a helyi hatóságok látóterébe fogsz keveredni..oszt lesz neked BTK :D. Így hamar nem leszel önellátó, mert közkonyha fog rád főzni.

Működteted a laptopot. Igen, és önállóan veszel bele alkatrészeket ha elromlik, sőt, önellátóan építesz magadnak helyette egy másikat. Persze csak szigorúan fából, meg kőből, amit magad körül találsz :D

Tudod hány tyúkba kerül egy laptop ha másikat kell majd venned? Azt hogy rakod a biciklire?

No és az internet? Tikot feladni sárga csekken nem fog menni, ahhoz nem elég lapos... Fagáz sem működteti az internetet.. Gondold újra...

2013. febr. 14. 17:43
 13/53 A kérdező kommentje:
Hagyjuk szerintem. :D
2013. febr. 14. 21:45
 14/53 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem is. Mert ez halott ügy.
2013. febr. 14. 21:49
 15/53 anonim ***** válasza:
70%
Ha az őstermelői igazolványt kiváltanád, évi pár száz ezer Ft pénzbevételig nem kéne adóznod, az bőven elég arra hogy a "civilizációs" dolgokat megvedd, szóval miért ne? Ja, hogy totál önellátó akarsz lenni és nem akarsz semmilyen papírt. Akkor sajnos bukó, maradhatsz a panelban.
2013. febr. 15. 11:34
 16/53 A kérdező kommentje:
Mennyire idióta emberek járnak ide. :) Nem ismertek, de maradhatok a panelban és nem is tudom önellátni magam mert ti ezt mondtátok, azok után, hogy elolvastatok egy ilyen kérdést, plusz pár választ. :) Idióta magyarok.
2013. febr. 15. 13:36
 17/53 A kérdező kommentje:
Esetleg ha érvelnétek értelmesen, de annyira dilettánsak vagytok a témában, hogy csak kötekedni tudtok. Tipikus magyar mentalitás. Nem azt mondjátok, hogy lehet, hanem azt, hogy nem. :) Majd nagy szemekkel csodálkoztok, hogy az országot kifosztották, a fél ország alkoholista és a magyar ipar megszűnt. Éljetek csak tovább a kis tündérmesétekben. Én inkább halok meg szabadon, éhen, mint hogy emberi mivoltomban megalázkodva, rabszolgamód éljek.
2013. febr. 15. 13:41
 18/53 anonim ***** válasza:

"és nem is tudom önellátni magam mert ti ezt mondtátok" - :D

Most akkor te tulajdonképpen engedélyt kérsz az önellátó életmódodhoz a Gyakorin?

2013. febr. 15. 13:41
 19/53 A kérdező kommentje:
Mellesleg a helyzet tragikomikus jellegét csak erősíti, hogy őstermelő vagyok.
2013. febr. 15. 13:42
 20/53 A kérdező kommentje:
Nem, egyszerűen csak abban bíztam, hogy olyan emberek válaszát kapom majd, akiknek van valami tapasztalatuk ezeken a területeken. Pl. mamája tanyán élt, de két éve meghalt, sosem járt náluk hivatalos szerv, de kellett ezt meg azt fizetni, szóval megoldható, de nem úgy ahogy te gondolod, HANEM.... PÉLDÁUL.
2013. febr. 15. 13:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!