Ha egy tanyán lakom önellátóan ebben az országban, semmiféle bejelentés, hivatalos papír nélkül, mennyire valószínű, hogy zaklatva leszek a hivatalos állami (maffia) szervezetek által, mint pl. rendőrség, adóhivatal?
De ha orvosi ellátás kell majd valamelyikőtöknek, akkor aztán el legyetek azonnal látva, nem???
nonsense...
Ha a kutya se tud rolatok akkor nem lesztek zaklatva.
Ezt a BTK-s dolgot nem ertem... A csajoddal hogyan serthetsz torvenyt kettesben egy tanyan?
Önellátók lennétek? Nem kell villany, mosol kézzel, vasalsz szenes vasalóval, nem használsz semmilyen háztartási eszközt? Termelsz lent, megtilolod, megszövöd, kézzel megvarrod ruhának? Cérnát, tűt honnan veszel hozzá?
Faekével szántod be a földet? Honnan veszel vetőmagot? Hogy aratod le a gabonát? Hogyan csépeled ki és őrölöd meg, hogy kenyeret süthess belőle?
Még sorolhatnám, hogy mi kellene az önellátáshoz.
A BTK be nem tartása alatt azt érted, hogy amitek hiányzik, azt elmentek lopni valakitől?
Azért előbb gondolkozzatok.
"vasalsz szenes vasalóval" :D:D Ezen felnevettem! :D Aki tanyán él az miért vasalna bármit is? :D
Egyébként eltértetek a tárgytól sokan. Tisztában vagyok azzal, milyen egy tanyán élni, de az egy teljesen más kérdés.
Ha tisztában vagy milyen tanyánélni, akkor azzal is tisztában lehetnél, hogy ez önellátoan sekinek sem sikerült eddig még Mo-on.
Még mindig nem válaszoltál arra, hogy orvosi dolgokat hogyan intéztek el.. tanyán elég nehéz kivenni egy begyulladt vakbelet, vagy egy kirohadt fogat kezelni. (persze tudom, mivel fogkrémet nem veszel, szódabikarbónát állítasz elő, hogy tudjál fogat mosni).
Hidd el.. senki nem él önellátóan Magyarországon. Sem tanyán sem városban. Ezcsak egy illúzió, minden tanyán élő ember rá van szorulva a civilizációs dolgokra, talán még akkor is ha elő-kőkorszaki módon él kvázi hómleszként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!