Nem értem, hogy miért ítélik el, és miért mondják azt, hog önzőség, pont az-az önzőség, ha azt akarják, hogy élj egy kínok közötti életet, csak azért, hogy nekik ne okozz szomorúságot ! Mindenkinek joga van ítélkezni saját maga felett, nem mások érdekéből, hanem saját magunkért élünk, vagy halunk meg, tehát semmi köze senkinek hozzá, ha megteszem ! Valaki egyszerűen nem boldog, mert semmi nem jön össze neki, és már belefáradt, egyszerűen nem szeret élni, akkor nem értem miért lenne gond, ha megtenné ! Vélemények? !
De az életnek csak akkor van értelme, ha boldog lehetsz idővel, vagy boldog vagy... Semmi értelme egy lelki nyomorultnak élni !
2013. márc. 11. 20:01
104/241 Nirata válasza:
édesem
a boldogságért tenni kell,nem hull csak az öledbe
szerinted csak neked vannak problémáid?
egy kissé önző vagy
és süket is
2013. márc. 11. 20:22
105/241 Nirata válasza:
figyelj,amit tegnap írtam az igaz...
és akiket az apám hátrahagyott nem könnyű
az h úgy döntött h nem nevel fel
és szégyellni amikor megkérdezik h hogyan hallt meg
nem megoldás
egy öngyilkos gyereke ként ezt látom
2013. márc. 11. 20:27
106/241 anonim válasza:
Még mindig nem olvastad Madáchot- az életnek nem a boldogság a lényege, hanem a küzdés maga. Ha azt várod, hogy otthon a géped előtt siránkozva utolér a boldogság, vagy bármi, akkor tévedsz.
de annyira feleslegesen beszélünk neked bármit is. unalmas és szánalmas vagy...
2013. márc. 11. 21:04
107/241 A kérdező kommentje:
Ismerem Madách-ot, és nem feltétlenül kell egyet értenem vele... Minden ember önző, de akkor is ha valaki nem boldog, és tudja, hogy sosem lesz az, felesleges a földkupacon ugrálni, és szenvedni... Mégis mi értelme küzdeni ? Mármint hiába küzdesz az ár ellen ígyis úgyis elsodor, maximum az idejét tudod kicsit kihúzni, a kapálózással, azzal is csak jobban fog fájni amikor már nem bírsz tovább fentmaradni...
2013. márc. 11. 21:22
108/241 anonim válasza:
Igazad van, ne küzdj! Ablak kinyit és hajrá!
2013. márc. 11. 23:06
109/241 anonim válasza:
"De az életnek csak akkor van értelme, ha boldog lehetsz idővel..."
Minő bölcsesség. És te a 19 éveddel már tudod, hogy te nem leszel boldog igaz? Gratulálok! Erre elég a 140-es IQ?
Te is lehetnél boldog, igaz, ahhoz le kéne szokni a nyavalygásról és a masszív önsajnálatról.
2013. márc. 11. 23:14
110/241 A kérdező kommentje:
Én már nem leszek boldog, igen tudom... képtelen vagyok változtatni magamon, és tanulni normálisan, így nem fognak egyetemre felvenni, sosem lesz nőm, és megfog ölni a magány... Maximum ha megnyerem az 5ös lottót, akkor leszek boldog !
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!