Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az öngyilkosságot miért...

Az öngyilkosságot miért ítélik el?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért ítélik el, és miért mondják azt, hog önzőség, pont az-az önzőség, ha azt akarják, hogy élj egy kínok közötti életet, csak azért, hogy nekik ne okozz szomorúságot ! Mindenkinek joga van ítélkezni saját maga felett, nem mások érdekéből, hanem saját magunkért élünk, vagy halunk meg, tehát semmi köze senkinek hozzá, ha megteszem ! Valaki egyszerűen nem boldog, mert semmi nem jön össze neki, és már belefáradt, egyszerűen nem szeret élni, akkor nem értem miért lenne gond, ha megtenné ! Vélemények? !

2013. febr. 13. 21:33
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/241 anonim ***** válasza:
A "van, amikor már nem bírod tovább" az a pont, amikor elfogynak a kifogások.
2013. márc. 11. 11:26
 92/241 Nirata ***** válasza:

Nem hinném h a menekülés megoldás lenne...

Az életet nem azért kapja az ember h eldobja magától

2013. márc. 11. 12:04
 93/241 anonim ***** válasza:
91%
Lassan egy hónapja siránkozol és hisztizel itt ahelyett, hogy kezdenél valamit az életeddel. Osztod az észt a "140-es IQ-dal", még mindig nem mondtál más problémát, minthogy nincs kit megd...gnod és nem bulizol, mindenkit kioktatsz, álbölcsességeket, kliséket hajtogatsz mindeközben Rimbaud-hoz hasonlítod magad, holott nemhogy az emberiség számára de magad számára sem tudsz maradandót cselekedni. Ha hú de akkora ész vagy, akkor mutasd meg, gyerünk, csinálj valamit. De neeeeem, te csak panaszkodni tudsz a semmin és hattyú halálát halni minden este a gyakori kérdéseken. Szánalmas a kis játékod, szerintem csak simán unatkozol, és azt az egyet elhiszem, hogy nem tudsz mit kezdeni az életeddel és ez az egyetlen szórakozásod, hogy itt hülyíted a jószándékú népet. Te, "embergyűlölő"...mit tudsz te az emberekről? Dugd ki a kis feneked a géped elől, menj el dolgozi, láss világot, lásd a felnőtt emberek hétköznapjait, ismerd meg őket és utána véleményezz! Ne a kis szaros középiskolás osztálytársaitód facebook bejedzései alapján ítéld meg az életet és az emberiséget!
2013. márc. 11. 14:12
 94/241 anonim ***** válasza:
100%
Gyerünk, gyerünk, mindjárt meglesz a száz hozzászólás, NE ADJUK FEL!
2013. márc. 11. 16:29
 95/241 Nirata ***** válasza:
(:
2013. márc. 11. 16:47
 96/241 Nirata ***** válasza:
50%
Ja és az 5-ik parancsolat:NE ÖLJ!
2013. márc. 11. 16:50
 97/241 A kérdező kommentje:
Nekem nem parancsol senki...
2013. márc. 11. 17:03
 98/241 Nirata ***** válasza:
50%

akkor ne hisztizz!

szedd össze magad!

evvel SEMMIRE nem mész!

saját magadnak parancsolsz,és remélem annyi erkölcsöd van,h nem fogsz őlni

2013. márc. 11. 19:20
 99/241 A kérdező kommentje:
Az élet nem kényszer, hanem lehetőség...
2013. márc. 11. 19:33
 100/241 Nirata ***** válasza:

igazad van,nem kényszer...

hogy lehetőség e?

nem tudom...

találgatunk de nem tudunk

nem is baj

használd a lehetőséget

ha nem használod jót nem tehetsz

2013. márc. 11. 19:42
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!