Ha tudnád irányítani az álmodat, mit szeretnél álmodni ma éjjel?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 22:44
21/28 anonim válasza:
Azt szeretném álmodni hogy hirtelemn leesek, kinyitom a szemem, és a föüldön vagyok, de nem ekkora földön, az egész univerzuum 50000x esre nőtt, és a gondolatommal irányitok mindent, ugy esek le hogy üres az egész föld, és össze vissza fantasztikus dolgokat tudnék születtetni.... értitek? :) persze örökké élek, bármelyik játékot le szimulálom, nálam a szerelem az főlkeg (99,99999999%) kin volt a szó szoros értelmében, az a 0,0001% az akkor volt mikor nem voltam szerelmes :S szal nem szeretnék arról álmodni, inkább olyan életet amiben én nem érzek ilyent...
22/28 anonim válasza:
Egy szerepjátékról, ami most nagyon izgatja a fantáziámat ^^
23/28 anonim válasza:
Egy sráccal akarok benne beszélni,meg csókolózni :)
24/28 anonim válasza:
folytatnám azt az álmom amikor valahogy összekeveredett az egyik kedvenc oldalam (nem ez) és a mentalista:) nem tudom hogy jött ki ez. de sajnos fölébredtem a ragasztótubusnál és a két body bilding öltönyös kidobócsávónál:S (pedig ez csak a történet eleje volt szerintem)
25/28 anonim válasza:
Ha tudnád? Ha nemalszol annyira mélyen akkor tudatosan tudod irányítani az álmod azaz, hogy mit csinálj és mi történnyen. Vagy ha álmodban mondasz valakinek valamit akkor úgy reagál ahogy te szeretnéd és az álom nem magától megy mivel te beleavatkozol.
Részben magad alatt vagy de részben magadnál. Tudom kissé nehéz megérteni.
A kérdésre válaszolva pedig azt ammire/akire a legjobban vágyom :)
27/28 anonim válasza:
utsó napisz@r-ral álmodik xD
peace
28/28 anonim válasza:
Amit minden 14 éves fiú XDXD Csak azt nem modnom el kivel :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!