Ha tudnád irányítani az álmodat, mit szeretnél álmodni ma éjjel?
Én is tudom irányítani, de én olyan dolgokat csinálok álmomban amiket amugy is szeretek, vagy szeretnék csinálni :-) pl. mult héten egy nagyon magas toronyról ugrottam le :-) vagy egyik nap elmentem egyet lovagolni egy marhaszép erdőbe. de álmodtam már olyant hogy profi karikatura rajzolo voltam :)..stb.
Bár hozzá kell tennem, szerintem nagyon nehéz irányítani egy álmot...nekem mindig az a gond, hogy igen lassan jövök rá hogy csak álom, mert annyira valosághűek...viszont ha rájövök, gyakran felébredek...ezt ugy hívják hogy kiesel az álombol...azt mondják hogy ilyenkor meg kell fognod valamit (mármint álmodban)...nálam ez be szokott jönni :) És ha bejön, csinálhatod tovább amit elkezdtél...:)
Rossz álmoknál is hasonlo a helyzet...ha rájösz hogy csak egy álom (és nem esel ki), fel tudsz ébredni...én régen azt hallottam, hogy meg kell csípni magadat és akkor felébredsz...ez ugy hülyeség ahogy van...egyszer ezt kipróbáltam, de hiába csipkedtem magamat (nem éreztem semmit sem) de a "baltás gyilkos" meg egyre csak közeledett :)....nekem az jött be hogy felfelé nézek...és akkor automatikusan kinyílik a szemem :) :)
ja még annyit (az vagyok aki olyan hosszan írt az előbb :))
Az is hülyeség hogy arra kell gondolni amivel álmodni akarsz...én csak elalszom a helyszín az csak ugy jön, de mondom ha rájösz hogy csak álom és tudod irányítani akkor azt a helyszínt nagyon könnyen ott hagyhatod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!