Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha tudnád irányítani az...

Ha tudnád irányítani az álmodat, mit szeretnél álmodni ma éjjel?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 22:44
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%

szerelemmel..csókkal :$:)

sajnos akiből próbálok kiábrándulni nagyon paraszt velem..és bár jóbarátok vagyunk és tudja h nekem nehéz..folyton arrol a lányrol beszél aki neki éppen teccik ...bocsi az offért :)

2009. szept. 3. 22:54
 2/28 A kérdező kommentje:
Szia! DETTÓ! Akivel én álmodnék, tiltott gyümölcs. Nekem mesél a nőkről állandóan, és nem veszi észre, hogy ott vagyok. Csak barátnak lát, pedig majd kiszúrhatná a szemét, hogy szeretem. Pont, mint a Mindenképpen, talán c. filmben.
2009. szept. 3. 22:57
 3/28 anonim válasza:
100%
A SZERELMEMRŐL
2009. szept. 3. 23:02
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Hogy megcsókolom azt a lányt akibe szerelmes vagyok
2009. szept. 3. 23:09
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
azt, hogy repülök!
2009. szept. 3. 23:11
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Azt szeretném álmodni, hogy párommal minden rendben van, imádjuk egymást, dúl a szerelem, egymásba vagyunk zúgva. Mint az első 2 évben :) (ez a 3. nagyon nyögvenyelős :( mindent a melója rontott el)

Rám hatnak az álmok, másnap aszerint viselkedem. Egyszer azt álmodtam, hogy megcsalt, na akkor még nappal is haragudtam rá XD Pedig nem tehetett semmiről sem. Én hülye XD

Egyszer meg azt álmodtam, hogy szerelmes vagyok egy együttes énekesébe, és olyan jó pasi volt (már legalább 6 éve ennek), és azóta imádom az együttest, és a srácot még mindig jó srácnak tartom, de akkor még bele is voltam zúgva XD

Nálam ez az álmok hatása, szóval páromról szeretnék álmodni, és JÓT! :)

2009. szept. 3. 23:16
 7/28 anonim ***** válasza:
100%

Én valahogy tudom irányítani...:)

Az titok, hogy ma éjjel mivel álmodok!

2009. szept. 3. 23:19
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
hogy a (volt) barátnőmmel minden rendben van és még szerelmes belém...:(
2009. szept. 3. 23:20
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Végre egy izgalmas kérdés !!

Engem régebben mindig kergettek az álmomban de évek alatt belefáradtam és tudatosan ugy feküdtem le h ennek végetvetek.És sikerült, évről évre jobbak az álmaim.

Egyébként imádok repülni ,az oan tök jóóó...

2009. szept. 4. 01:07
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
én tudom irányjtani,legalábbis sok esetben.Volt,h. nagyonsok napig a barátommal álmodtam,mert folyton azt kértem,és arra gondoltam ^^
2009. szept. 4. 01:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!