Ha kiszámíthatatlannak és kilátástalannak érzem magam?
Figyelt kérdés
mit tehetnék? amikor beszélgetek valakivel, úgy érzem, néha csak kapkodom a szavakat, véletlenszerűen jönnek, nem teljesen értem önmagam, nem tudom elképzelni, milyennek láthat más.2013. febr. 3. 11:48
1/3 anonim válasza:
Hány éves vagy? (ahhoz, hogy erre válaszolni tudjak erre is szükségem van)
2/3 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok.
2013. febr. 8. 23:53
3/3 anonim válasza:
Nos, ha gyerekként is ilyen voltál, akkor ezen nagyon nehéz lesz változtatni, a lényeg, hogy mindig szedd össze minden erődet és szólalj meg, szállj bele a beszélgetésesbe, kezdeményezd azokat és próbáld meg őket megnevettetni, vagy ami nagyon sok embernek segít, ha keress valamit, ami célt ad az életének, az lehet akármi, egy állás, egy népcsoport, egy zenekar, egy könyv, bármi amit csak el tudsz képzelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!