Miért érzem kilátástalannak az életem?
Nem tudom,de...húsz éves vagyok jövőre végzek az iskolával és nem érzem jól magam az életemben. Úgy érzem mintha még nem éltem volna ki a fiatalságomat és egy hang folyamatosan kiabál bennem: "Nekem nem kell ez a szar(az élet), ki akarok szállni!". Nem találom a helyet, ahol jól érzem magam, a hobbit amit élvezek és hosszabbtávon...dolgozni fogok...de minek, úgyis az a vége hogy megdöglök és mások meg ezerszer jobban élnek. Éhbérért nem fogok dolgozni,akkor inkább egy doboz nyugtató és hello, ez egyértelmű. Még barátnőm sincs(pedig vannak próbálkozók) de nem közeledek a csajokhoz, mind önző,hazug,irigy(ahogyan a pasik is,de őket lesz*rom) és valójában leszar engem, csak a saját érzelmei érdeklik. Mindezt persze az ismerőseim előtt rejtegetem, de úgy érzem,hamarosan megőrülök, mit tegyek? :S
20/F
Köszi mindkettőtöknek, jól esett a segítség, de akkor ti sem adjátok fel!
Utolsó: A pszichiáter mit javasolt és sikerült találni vmit,vkit?
Na hát az első helyen ahol voltam ott ilyen csoportterápiás kezelés volt az nagyon sokat segített. És szinte rögtön utána lett egy barátnőm akivel közel 3 évig voltunk együtt.
Ez volt az első Depressziós időszakom után.Ha nem drogoztam volna akkor még most is jól lennék. Kipróbáltam illetve használtam párhuzamosan 5 fajta kábszert aminek köszönhetek egy nagyon rossz üldözési mániát és azt hogy elfordultak tőlem a barátaim legalább is a jobbak. na béke!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!