Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 19 éves miskolci lány vagyok....

19 éves miskolci lány vagyok. Ajánlanátok lelkisegély vonalat, ha kilátástalannak érzem az életem és nem bírok egyedül lenni?

Figyelt kérdés
Egyzserűen nem bírok egyedül megmaradni, mióta a barátom elhagyott. Az életet már az előtt is kilátástalannak és értelmetlennek láttam és ez azóta csak rosszabb lett. Tanácsra lenne szükségem, hogy hol van a kiút? Mi a megoldás?
2010. aug. 7. 13:49
1 2
 1/14 anonim válasza:
40%
Ezen az oldalon megtalálod a megfelelőt. Én személy szerint Bence jóst ajánlanám aki hihetetlen nagy tudással rendelkezik engem ő húzott ki a depresszióból!
2010. aug. 7. 13:53
 2/14 anonim válasza:
48%
Az oldal címe: www.esovaros.try.hu/bencejos
2010. aug. 7. 13:53
 3/14 anonim válasza:
100%
Szia!Ha elfogadsz 1 tanácsot,akkor kösd le a figyelmed.Vállalj önkéntes munkát pl.:állatmenhelyen vagy valahol...Hidd el,segít továbblépni,ha hasznosnak érzed magad.Ne keseredj el,nagyon fiatal vagy és nem szabad feladni a keresgélést!Remélem nem haragszol,h nem pontosan a kérdésre válaszoltam.Minden jót!puszi
2010. aug. 7. 13:59
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 19éves lány! Én is ebben a szituban vagyok. Mélyen csalódtam a barátomban és szakítottunk. Én is kilátástalannak érzem az életem, csak az a különbség kettőnk között, hogy én 32éves vagyok. 19évesen is ért ilyen sérelem, majdnem belehaltam, úgy fájt. De aztán amikor a legkevésbé számítottam rá, jött az újabb szerelem, ami sokkal jobb volt, mint az előző.

Hidd el, Veled is ez történik majd, nem kell elkeseredni! A lényeg, hogy keress magadnak elfoglaltságot: hobbi, sport.. És jönni fog az a bizonyos herceg!

Én is ezt fogom tenni..

Erőt, kitartást kívánok Neked (és magamnak)!

2010. aug. 7. 13:59
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztatást. Tényleg nagyon vágyom egy új kapcsolatra, de az a baj, hogy nem ez az igazi megoldás. Azt karaom, hogy egyedül is jól érezzem magam a bőrömben. Szerintem csak így lehet valaki tényleg boldog, ha el tudja viselni, sőt boldog tud lenni az egyedüllétben.
2010. aug. 7. 14:11
 6/14 anonim ***** válasza:

Így van, helyesen gondolod! Azért is írtam, hogy foglald el magad, tedd azt jókedvűen! Aztán ha már nem is várod, jön majd Más. Nem kell állandóan lógni valakivel, magunkra is kell időt fordítani! :)

Ha van lehetőséged, nézd meg a Holiday (Cameron Diaz)című filmet!

2010. aug. 7. 14:13
 7/14 A kérdező kommentje:

Köszi.:) Majd megnézem, biztos le lehet szedni vhonnan.

De számot mlg nem kaptam.:(

(és mielőtt vki beszólna: Bocsi, de én a Google-lel összevesztem... már nem vagyunk barátok.:D)

2010. aug. 7. 14:21
 8/14 anonim ***** válasza:
Nem értem az előző hozzászólásodban kérdező: mit nem kaptál?
2010. aug. 7. 14:24
 9/14 anonim ***** válasza:
Ja, számot a segítséghez? Hiszen, megbeszéltük! Tessék vidáman elfoglalni magad, bármilyen nehéz is. Ha többet szeretnél beszélgetni valakivel, ajánlom a hoxa.hu -t!
2010. aug. 7. 14:29
 10/14 anonim ***** válasza:
Egyébként azt a filmet azért írtam, mert most neked szól.
2010. aug. 7. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!