19 éves miskolci lány vagyok. Ajánlanátok lelkisegély vonalat, ha kilátástalannak érzem az életem és nem bírok egyedül lenni?
Kedves 19éves lány! Én is ebben a szituban vagyok. Mélyen csalódtam a barátomban és szakítottunk. Én is kilátástalannak érzem az életem, csak az a különbség kettőnk között, hogy én 32éves vagyok. 19évesen is ért ilyen sérelem, majdnem belehaltam, úgy fájt. De aztán amikor a legkevésbé számítottam rá, jött az újabb szerelem, ami sokkal jobb volt, mint az előző.
Hidd el, Veled is ez történik majd, nem kell elkeseredni! A lényeg, hogy keress magadnak elfoglaltságot: hobbi, sport.. És jönni fog az a bizonyos herceg!
Én is ezt fogom tenni..
Erőt, kitartást kívánok Neked (és magamnak)!
Így van, helyesen gondolod! Azért is írtam, hogy foglald el magad, tedd azt jókedvűen! Aztán ha már nem is várod, jön majd Más. Nem kell állandóan lógni valakivel, magunkra is kell időt fordítani! :)
Ha van lehetőséged, nézd meg a Holiday (Cameron Diaz)című filmet!
Köszi.:) Majd megnézem, biztos le lehet szedni vhonnan.
De számot mlg nem kaptam.:(
(és mielőtt vki beszólna: Bocsi, de én a Google-lel összevesztem... már nem vagyunk barátok.:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!