Szerintetek a pocak egy minimum 20-30 évesnek férfias?
Szerintetek az nem baj, ha valaki szereti azt, ha a párja nem egy kigyúrt állat meg egy izomagy, inkább picit olyan zömök és mackós? Nem tűnik "betegesnek" ha valaki csak mert aranyosnak tartja a párja pocakját, arra kéri, hogy ne adja le, holott a férfit zavarja kicsit?
Mit gondoltok minderről, férfias a sörpoci, avagy nem? Nem arra a hordóméretű hasra gondolok, hanem arra, ami éppen hogy kidudorodik a póló vagy pulcsi alól.
Férfiak és nők vegyesen írhatnak, a férfiak azt, hogy ők miképp gondolkoznak a saját testalkatukról ha kicsit macisabbak, a nők pedig, hogy mit gondolnak minderről?
Köszönöm az értelmes válaszokat! :)
25/N
Hat engem regebben nem zavart volna, mondjuk biztos nem allitom meg ha fogyni szeretne a pasim - hagy erezze magat jol a boreben!
Most "kigyurt allat" pasim van - amugy nem szeretem ezt a megnevezest, meg ha regen body-builder is volt a dragam. Most mar annyira nem izmos mint akkoriban, de a csodas testfelepitese megmaradt, szeles vall, eros karok, biceps, triceps, quadriceps /combhajlitoizom/ nah meg a feneke :P
Szoval imadom. Mint egy David szobor Isteni ranezni az agyban.
Volt dagi, meg nyeszlet pasim is, sot nyeszletbol tobb is mert ilyenek a mai fiuk fokent... hat nem is vonzodtam hozzajuk annyira szexualisan mint idokozben kiderult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!