Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek a pocak egy...

Szerintetek a pocak egy minimum 20-30 évesnek férfias?

Figyelt kérdés

Szerintetek az nem baj, ha valaki szereti azt, ha a párja nem egy kigyúrt állat meg egy izomagy, inkább picit olyan zömök és mackós? Nem tűnik "betegesnek" ha valaki csak mert aranyosnak tartja a párja pocakját, arra kéri, hogy ne adja le, holott a férfit zavarja kicsit?

Mit gondoltok minderről, férfias a sörpoci, avagy nem? Nem arra a hordóméretű hasra gondolok, hanem arra, ami éppen hogy kidudorodik a póló vagy pulcsi alól.

Férfiak és nők vegyesen írhatnak, a férfiak azt, hogy ők miképp gondolkoznak a saját testalkatukról ha kicsit macisabbak, a nők pedig, hogy mit gondolnak minderről?

Köszönöm az értelmes válaszokat! :)

25/N

2013. jan. 30. 20:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hat engem regebben nem zavart volna, mondjuk biztos nem allitom meg ha fogyni szeretne a pasim - hagy erezze magat jol a boreben!

Most "kigyurt allat" pasim van - amugy nem szeretem ezt a megnevezest, meg ha regen body-builder is volt a dragam. Most mar annyira nem izmos mint akkoriban, de a csodas testfelepitese megmaradt, szeles vall, eros karok, biceps, triceps, quadriceps /combhajlitoizom/ nah meg a feneke :P

Szoval imadom. Mint egy David szobor Isteni ranezni az agyban.

Volt dagi, meg nyeszlet pasim is, sot nyeszletbol tobb is mert ilyenek a mai fiuk fokent... hat nem is vonzodtam hozzajuk annyira szexualisan mint idokozben kiderult...

2013. máj. 27. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!